Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
901.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana n82 de fotoğrafları şifreleme programı lazım bilgin varmı.böyle bi program varmı nerden bulabilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

reis coreplayer x-plore ve iyi bi mp3 çalar programı var mı?

TTPod iyidir.

http://rapidshare.com/files/198338267/TTPod.v3.2.1.Eng.rar

• TTPOD 3.3.0 English translated by DzungKTS

pack
    ttpod
    ikisinide kurun

• Alternatif link
    TTPOD 3.3.0 :P
    http://rapidshare.com/files/218581380/TTPOD_VE_PACK.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 8 Nisan 2009; 14:28:20 >
  • Çok mp3 çalar denedim ama telefonun müzik çalarının yerini tutmuyor ses kalitesi olarak.Özellikle kulaklık sesinde çok başarısızlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmax50

Çok mp3 çalar denedim ama telefonun müzik çalarının yerini tutmuyor ses kalitesi olarak.Özellikle kulaklık sesinde çok başarısızlar.

ayarlardan codeci orjinal codec olarak seçersen fark kalmaz.bence kendi mp3 çalarından bile daha iyi.ayrıca stereo genişletme ses yoğunluğu gibi ayarlar yapılabiliyor (orjinal codec ayarlıysa) bu programdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 7 Nisan 2009; 21:11:30 >
  • EK olarak bu sürümde şarkı eklerken programdan atma olayı düzelmiş ve kendi codeci seçili olduğunda şarkı ekleme hızı baya bi artmış hayırlı olsun herkese
  • teşekkürler hiç ümidim yok ama senin için yeniden yükleyip programa bir daha bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 7 Nisan 2009; 21:25:20 >
  • son sürümü yükledim decoder olarak orj seçtim ama sonuç yine beni tatmin etmedi herneyse benim kulaklarda problem var heralde bu ie4 beni mahfetti artık bu kulaklıkta dinlediğim sesten hariç diğer kulaklık ve mp3 çalarlardan soğudum.Kesinlikle sennheiser kulaklıklardan uzak durun bağlımlılık yapıyor cx300 le başladık ie4 e geçtik bakalım sonumuz ne olur
    Bu arada v31 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak çağrı bittiğinde 2 saniyelik bir donma oluyor telde sizde de varmı böyle bir sorun?
    iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 7 Nisan 2009; 21:38:50 >
  • quote:

son sürümü yükledim decoder olarak orj seçtim ama sonuç yine beni tatmin etmedi herneyse benim kulaklarda problem var heralde bu ie4 beni mahfetti artık bu kulaklıkta dinlediğim sesten hariç diğer kulaklık ve mp3 çalarlardan soğudum.Kesinlikle sennheiser kulaklıklardan uzak durun bağlımlılık yapıyor cx300 le başladık ie4 e geçtik bakalım sonumuz ne olur
    Bu arada v31 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak çağrı bittiğinde 2 saniyelik bir donma oluyor telde sizde de varmı böyle bir sorun?
    iyi forumlar.

yok bende hiç denk gelmedim ama eski versiyonda 10sn kadar donma oluyodu onu biliyorum
  • bende de v10 da hiçbir sorun yoktu ilginç.
  • ağustos ayında N82 im vardı satmıştım beni hatırlarsınız belki
    şimdi tekrar N82 aldım

Telefonda v 20.0.062 yüklü
    Update gekeklimi?
    Tavsiye edecekleriniz önerileriniz varsa soylerseniz sevinirim
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

ağustos ayında N82 im vardı satmıştım beni hatırlarsınız belki
    şimdi tekrar N82 aldım
    />

Update gekeklimi?
    Teşekkürler

bence gerek yok ama sen bilirsin yinede bide v31 de hack yapmak için sertifika gerekiyor :P
    hayırlı olsun ve hoşgeldin bu arada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 7 Nisan 2009; 22:09:39 >
  • quote:

son sürümü yükledim decoder olarak orj seçtim ama sonuç yine beni tatmin etmedi herneyse benim kulaklarda problem var heralde bu ie4 beni mahfetti artık bu kulaklıkta dinlediğim sesten hariç diğer kulaklık ve mp3 çalarlardan soğudum.Kesinlikle sennheiser kulaklıklardan uzak durun bağlımlılık yapıyor cx300 le başladık ie4 e geçtik bakalım sonumuz ne olur
    iyi forumlar.

bende birkaç gündür bu sorunla uğraşıyorum no tuşuna basınca bir donma oluyor acaba versiyondanmı (benim v 31) yoksa yüklediğimiz başka bir programdanmı?formatlasak düzelirmi acaba denedinizmi?

• üstad format denedim (hard) sonuç yine aynı neden kaynaklanıyor anlamadım v31 kullanıp bu sorunu yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim ben nokiaya mail attım konuyla ilgili ama cevap gelmedi daha .
  • v30 da sertifika falan uğraşılıyormuş galiba çoğu kişi v20 ye dönmek istiyormuş, bende ztn v20 yüklüyken v30 yapmıyım o zmn doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 7 Nisan 2009; 23:57:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

ağustos ayında N82 im vardı satmıştım beni hatırlarsınız belki
    şimdi tekrar N82 aldım
    />

Update gekeklimi?
    Teşekkürler

way be ne aşk bu, Ben E71 e geçtim vede o kadar memnunumki iyiki değiştirmişim, ama forumu zayıf buralardan program buluyorum.
  • v20'de kal. hack var onda 1 daha sertifika ile uğraşma.
  • Abime n79 aldım.
    n82 nasılsa bende var diye aldı yalnız güzel telefon.

Ama sertifika problemi var garmini yükleyemiyorum.sertifika problemini hala çözemedim kafayı yiycem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hha

Abime n79 aldım.
    n82 nasılsa bende var diye aldı yalnız güzel telefon.

Ama sertifika problemi var garmini yükleyemiyorum.sertifika problemini hala çözemedim kafayı yiycem.

garmin sertifika gerektirmiyorki
  • arkadaslar son dönemlerde benim n82 günleri şaşırmaya başladı:)) telefon otomatik olarak kendini 2-3 gün ileri alıyor. gmt+3 ankara seçiliydi ilk başta belki ondandır diye tarih ve saat güncellemesini sebeken otomatik olarak ayarladım yine aynı sorunlar devam ediyor... telefon sürümü v31. benzer durumu yaşayan arkadaslar varmı acaba ne yapmamı önerirsiniz???
  • 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.