Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meliksah

quote:

Orjinalden alıntı: madmax50

office için aynı özellikteler ama wireless için n95 8gb kullanmış biri olarak söyleyebilirimki n82 bariz üstün.bence n82 almak çok daha mantıklı

evet ben de n82 almayı düşünüyorum.. bi de..

hepsiburada da biri n95 almış ve şöyle yorum yazmış :

" Arka kapaktaki NOKIA yazısı ve Kameranın üstündeki Autofocus 5 MP Carl Zeiss Optics falan yazan gri yazı silinebiliyor 1 yılın sonunda bende silindi. Tuş takımı da 1 yılın sonunda değişim gerektirebilir. Ancak bir garip yanı var Ürün anahtarı gibi bir engel yüzünden internetten indirdiğiniz çoğu JAVA uygulamayı çalıştıramıyorsunuz. Mesela İng-Turk sözlük vs. vs. Bunun dışında eksisi de yok zaten"

demiş.. n95 de oluyor mu hakkaten böyle birşey? veya aşılacak bir yöntemi var mıdır sence?

• Garminin sorunsuz yeni haritası çıkmadı değilmi hala.. epeydir takip edeemdim de konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistChe

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

böyle 1şey mümkün mü bilmiyorum.

mesela arama engellemeleri aradığınız kişiye ulaşılamıyor demez. meşgul gibi gösterir. cihaz çağrı alır ama milisaniyede reddedilir.

mesajda geldiği gibi silse de iletim raporu gitti'yi gösterir.

Benim için karşısındakinin iletildi raporu alması önemli değil ekranımda çıkmaması onemli Klasör.:X:.'ın vermiş olduğu program çalışıyor fakat programın açık kalması lazım sürekli. Arta alanda çalışma özelliği yok ama çok teşekkürler işimi görecektir.

Arkadaşım Mcleaner dene
    Arka planda çalışır ve çağrı ve mesajları engeller
    şifre belirleyip şifreyle görebilirsin engellenen çağrı ve msjları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jopar -- 1 Nisan 2009; 14:14:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Garminin sorunsuz yeni haritası çıkmadı değilmi hala.. epeydir takip edeemdim de konuyu

hayır henüz çıkmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: meliksah

quote:

Orjinalden alıntı: madmax50

office için aynı özellikteler ama wireless için n95 8gb kullanmış biri olarak söyleyebilirimki n82 bariz üstün.bence n82 almak çok daha mantıklı

evet ben de n82 almayı düşünüyorum.. bi de..

hepsiburada da biri n95 almış ve şöyle yorum yazmış :

" Arka kapaktaki NOKIA yazısı ve Kameranın üstündeki Autofocus 5 MP Carl Zeiss Optics falan yazan gri yazı silinebiliyor 1 yılın sonunda bende silindi. Tuş takımı da 1 yılın sonunda değişim gerektirebilir. Ancak bir garip yanı var Ürün anahtarı gibi bir engel yüzünden internetten indirdiğiniz çoğu JAVA uygulamayı çalıştıramıyorsunuz. Mesela İng-Turk sözlük vs. vs. Bunun dışında eksisi de yok zaten"

demiş.. n95 de oluyor mu hakkaten böyle birşey? veya aşılacak bir yöntemi var mıdır sence?

arka kapak silinmesini doğrularım da java olayı N82'de de aynı. bunların sistemleri aynı. onda çalışmayan onda da çalışmicak.
    indirdiğin uygulamaya da bağlı 320*240px'e uygun mu, senin cihazın java'sı destekliyor mu vs vs...

hem .sis varken ne javası. slovoED kullan işte sözlük istiyorsan. MSdict, collins vs

valla ne arkakapaktakı yazıda ne de 5mp .... yazısında bı sey var araka tarafta bır tek surugu sıstemının cubugu yuksek oldugu ıcın sılınme on tafata bır tus ta 2 sı kapakta nokta cook kucuk soyulma var ...nerdeyse bır yıl oldu...bırazdaha ıyı kullanımla hıcbır sey olmaz

• N82 cephesinde uzun süredir yeni bir gelişme olmadığı için canı sıkılan arkadaşlara:

Nokia önümüzdeki ay hizmete açması beklenen "OVI Store" isimli içerik mağazasını, N97'de gömülü olan "içerik mağazası uygulaması" ile birlikte pazara sunmayı düşünüyor. OVI Store için de halihazırda mevcut bulunan 75 Nokia cihazda kullanılır halde olacak diyorlar.

Bunu listedeki en eski cihazlar için web üzerinden basit ve hoş bir arayüz ile yapacak olsalar da; S60v3 cihazların büyük olasılıkla tümünde kullanılabilir ve "native" bir yazılım da hazırlanacaktır. Bu yazılımı sitelerinde sunarak insanların kurmasını beklemektense, N-Gage uygulamasında yaptıkları gibi bir sonraki firmware ile uygulamanın yayılımını sağlamlaştırmak isteyecektirler.

Bu da yaz aylarında N82 için yeni bir yazılım sürümü çıkabileceği anlamına gelir

• Bu başlıktan çok şey öğrendim n82 hakkında biraz katkım olsun
    rapid------------share.com/files/216649435/shutup_upload_by_madmax50.rar.html
    En sevdiğim uygulama 8800 da görmüş yada duymuşsunuzdur telefonu ters çevirince sessiz tercih etkin oluyor telde o özelliği n82 ye kazandıran uygulama.Çok güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 2 Nisan 2009; 22:14:02 >
  • buda en sevdiğim oyun
    rapid-------------share.com/files/216668682/Marble_Mazeupload_by_madmax.exe.html

oyun accelerometer sayesinde çalışıyor bir topu deliklere düşürmeden hedefe ulaştırmaya çalışıyorsunuz.
    Dikkat:Bağımlılık yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 2 Nisan 2009; 22:21:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Bioshock Mobile
    http://www.youtube.com/watch?v=OC_UAHJYg60

Geliyor

GeceBekcisi bu tam olarak nedir?Yeni bir oyun mu yoksa?Biraz açsaydın
  • arkadaşlar bulunduğum üniversitede N82 wi-fi ile internete bağlanamıyorum web sayfasındaki (http://www.saunet.sakarya.edu.tr ) açıklama ise şu şekilde : - Symbian işletim sistemine sahip olan telefonlarda EAP-TTLS-PAP desteği bulunmamaktadır. Üretici firma bununla ilgili bir yazılım çıkarana kadar beklemek zorundasınız. Kullandığınız cep telefonunun işletim sistemi Windows Mobile olması durumunda kurulum bölümünde bulunan Windows Mobile İçin Yapılandırma (İngilizce) dökümanından yararlanabilirsiniz. - bunu çözebileceğim bir program mevcut mu? veya bu konuda bilgisi olan bir arkadaşım beni bilgilendirebilir mi ? lütfen.

• arkadaşlar uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn bir süre düşündükten sonra (az daha hindi olacaktım) N82 aldım.(teknosadan 809 tl) neredeyse bütün topic(hem n82 hem n85 topic) biliyor benim N82 ile N85 arasında kaldığımı

sorum şu;
    1. şimdi almış olduğum telefonda nereleri kontrol etmeliyim ve bakmalıyım?
    2. telfon versiyonu v11.sizce iyimi eğer iyi değilse hangisine yükseltmeliyim? v20, v30, v31 hangisi iyi?versiyonların birbirlerine olan artıları eksileri nelerdir?

telefonu tek bi kelimeyle açıklayabilrim: MÜKEMMEL

ha birde şunu söyliyim bir daha led flash tlefon alır mıyım? ASLA
    nokia bir sonraki xenon nseries tel çıkarana kadar N82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 3 Nisan 2009; 16:32:23 >

• 0 cihaz zaten. sürgü gibi 1 olayı olmadığı için kontrol etmen gereken 1 şeyde yok aslında.

versiyon hack açık olanlarda en iyi v20 hacklilerde v31

• Nokia Image Exchange Beta 2

Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=kTC_jxZHQuE

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/216979194/Nokia.Image.Exchange.v0.93.rar

• bu prodan ben bişi anlamadım desem =D
  • Sorum; Gecebekçisi kardeşime olacak N82 de kullandığımız xenon flaşın belli bir ömrü varmı mesela 5000-10000 gibi yoksa sınırsız mı?
  • şugar_klavyeci:
    Bioshock (http://tr.wikipedia.org/wiki/Bioshock ) son yıllarda gördüğüm en iyi PC oyunlarından biri ve S60 platformuna taşıyorlar (Quake gibi), bu video da telefon üzerinde oynanan oyundan bazı görüntüler içeriyor. 3D içerik fazla olduğundan bildiğim kadarı ile sadece OMAP2420 kullanılan cihazlarda oynanabileceği için o görüntüleri de bir N958GB ekranından yansıtmışlar videoya.

safari80:
    Flaşın belirli bir ömrü var elbet, kimi kaynaklarda söylediğiniz gibi 5000-10000 arası bir rakam da telaffuz ediliyor ama bu değer flaştan flaşa değişen bir değerdir.

Peki bu ömür ne kadar gider? Her gün sektirmeden 30 flaşlı fotoğraf çeken birisi olsanız "10.000 çakmalık" ömrü ancak bir senede doldurursunuz. İsterseniz daha gerçeğe yakın bir örnek vereyim:

Çevremde bazı arkadaşlar bana "Cevat Kelle" der, çünkü sürekli fotoğraf ve video çekerim; ama buna rağmen Şubat 2008'den bu yana N82 ile çektiğim fotoğraf sayısı (telefonun kendi sayacına göre) 2287. Bunun tamamını flaşla çekmiş olsam ve N82'deki flaşın ömrü 10.000 çakma ise, benimkinin 4 senelik ömrü kalmış, ki gayet yeterli. Tamamını flaşla çekmediğimi düşünürsem, "ben eskirim ama Xenon flaş eskimez" bile diyebilirim

• arkadaşlar garmine her giriş çıkışımda telefon interneti kullanıyor ve kontur gidiyor bunu nereden kapatıyorduk bulamadım gps ayarlarınsa sadece şebeke tabanlı v.s yi kapattım ama genede oluyor germinin ayarlarındanmı sorun var kontürlerim gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar garmine her giriş çıkışımda telefon interneti kullanıyor ve kontur gidiyor bunu nereden kapatıyorduk bulamadım gps ayarlarınsa sadece şebeke tabanlı v.s yi kapattım ama genede oluyor germinin ayarlarındanmı sorun var kontürlerim gidiyor

Ayarlar-bağlantı-erişim noktalarından turkcell internet' turkcell int. yap tamamdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar garmine her giriş çıkışımda telefon interneti kullanıyor ve kontur gidiyor bunu nereden kapatıyorduk bulamadım gps ayarlarınsa sadece şebeke tabanlı v.s yi kapattım ama genede oluyor germinin ayarlarındanmı sorun var kontürlerim gidiyor

1. Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Konumlama > Konumlama Yöntemleri altında sadece Tümleşik GPS etkin olmalı
    2. Garmin > Araçlar > Ayarlar > Garmin Online > Devre Dışı seçili ise Garmin kendisi de internete girmeye kalkmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.