Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAYIN GECEBEKÇİSİ 1 VE 2 NOLU AYARLAR DEDİĞİNİZ GİBİ AMA ARADA BİR BİŞEYLER OLUYOR ANLAMADIM
  • pulpa ayarlar verdiğim gibi ise internete girmeye çalışan şey başka birşeydir.
    Emin misin sadece "garmine her giriş çıkışımda telefon interneti kullanıyor" şeklinde olduğundan?
  • MUMSMS PLUS 5.06 ARTIK TÜRKÇE :P

http://rapidshare.com/files/217413159/MumSMS_Plus.zip.html
  • ya arkadaşlar ben bu Nokia Image Exchange v0.93 programını telefona kuramıyorum yeterli hafıza yok diyor telefon ne yaptımsa olmadı hafıza kartımda yaklaşık 1.5gb boş hafızam var telefon hafızamda boş ama bir türlü yükleyemiyorum diğer programlar oluyo ama bu pro olmuyo v.31 ve hackli illaki formatmıdır bunun çaresi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cibitci -- 5 Nisan 2009; 14:53:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cibitci

ya arkadaşlar ben bu Nokia Image Exchange v0.93 programını telefona kuramıyorum yeterli hafıza yok diyor telefon ne yaptımsa olmadı hafıza kartımda yaklaşık 1.5gb boş hafızam var telefon hafızamda boş ama bir türlü yükleyemiyorum diğer programlar oluyo ama bu pro olmuyo v.31 ve hackli illaki formatmıdır bunun çaresi...

ilk önce telefona at sonra dosya yöneticisinden yükle.ben yükledim ama nedense resimleri görmüyor :S
  • bende de görmüyor.

ayarlar bölümünde belli 1 ayar da yok.
  • ben de yapamadım,hiç bişi anlamadım hatta :)
  • v11'den v20'ye geçmeyi düşünüyorum.kulaklığı taktığımda bazen reset atıyor.v11'i hacklersem v20'ye geçmiş olduğumda v20 otomatikman hacklimi olacak yoksa v20'yide tekrardam hacklemem mi gerekecek?
  • C'ye attığın herhangi bir dosya, bir üst sürüme "Nokia Software Updater / Nokia Yazılım Güncelleme" ile geçtiysen ilk formata kadar kalır ama "Phoenix" ile geçtiysen doğrudan silinir.
    Y'ye attığın herhangi bir dosya, bir üst sürüme geçerken silinmiyor diye biliyorum.

Yani, şu an hacklersen v20'ye geçince tekrar yapman gerekebilecek, bu hangi hack yolunu kullandığına göre de değişebilir.
    Sen asıl bir v20'ye geçebil de, önce hacklemiş ol sonra hacklemiş ol; birşey değişmiyor
  • Y ye atılan dosya hiçbir zaman silinmez evet.arkadaşlar benim ekranda kücücük hatta minnacık bir mavi zarf belirdi yani mesaj için gözüken ikondan daha kücük ve masmavi mini minnacık bişi naptıysam kaybolmadı bu neyin nesidir hangi programbunu yaptı anlamadım walla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Orjinalden alıntı: cibitci

ya arkadaşlar ben bu Nokia Image Exchange v0.93 programını telefona kuramıyorum yeterli hafıza yok diyor telefon ne yaptımsa olmadı hafıza kartımda yaklaşık 1.5gb boş hafızam var telefon hafızamda boş ama bir türlü yükleyemiyorum diğer programlar oluyo ama bu pro olmuyo v.31 ve hackli illaki formatmıdır bunun çaresi...

ilk önce telefona at sonra dosya yöneticisinden yükle.ben yükledim ama nedense resimleri görmüyor :S

öylede denedim arkadaşım yine olmuyor halbuki ben bu pronun önceki versionunu tele kurmuştum gayette iyi çalışıyodu ama şimdi önceki versiyonunuda kuramıyorum yeterli hafıza yok uyarısı alıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Un1qU3

Y ye atılan dosya hiçbir zaman silinmez evet.arkadaşlar benim ekranda kücücük hatta minnacık bir mavi zarf belirdi yani mesaj için gözüken ikondan daha kücük ve masmavi mini minnacık bişi naptıysam kaybolmadı bu neyin nesidir hangi programbunu yaptı anlamadım walla.

telesekreter falan mı aktif.

kitapçıktan bak hangi işaret
  • ===> 2 Yeni Muhteşem Tema | FP1 - FP2 - Yatay Ekran <===

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/218190403/Aerials.V2.by.Xavier.rar

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/218201066/Lifestream.by.Xavier.rar

• baktım kılavuza ama bulamadım reis,tşkler ilgin için.çözemessem ekran görüntüsü alıp eklerim belki bilen cıkabilir.
  • arkadaşlar merhaba.

n82 telefonumda fotoğrafları şifrelemek istiyorum nasıl yapabilirim.yani hangi programı önerirsiniz ve nerde bulabilirim.
  • Lifestream çok güzel tema sağol ama süresi geçmiş sertifika diyor reis.
  • reis coreplayer x-plore ve iyi bi mp3 çalar programı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hha

Lifestream çok güzel tema sağol ama süresi geçmiş sertifika diyor reis.

hha,telefonun hackli olursa rahatlıkla yüklersin herşeyi.önce telefonunu hacklemen lazım versiyonun ne ?

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

reis coreplayer x-plore ve iyi bi mp3 çalar programı var mı?

şugar_klavyeci,sen hacklemişsndir,hacklediysen atiym sana dediğin proları pm den ? ya da burdan söyliym,core player v1.3 var zaten son,x-plore de v1.22 var crackli,iyi mp3 prosu da TTPod u öneriyorum,ya da jukebox da ii (o da lcg'nin).

bu arada ekranımdaki kücücük mini minnacık mavi zarfın sırrını çözdüm MCleaner yükledikten sonra cıkmış meğer,MCleaner ı kaldırınca gecti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViRüS84 -- 7 Nisan 2009; 17:16:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

reis coreplayer x-plore ve iyi bi mp3 çalar programı var mı?

TTPod iyidir.

http://rapidshare.com/files/198338267/TTPod.v3.2.1.Eng.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: Un1qU3

şugar_klavyeci,sen hacklemişsndir,hacklediysen atiym sana dediğin proları pm den ? ya da burdan söyliym,core player v1.3 var zaten son,x-plore de v1.22 var crackli,iyi mp3 prosu da TTPod u öneriyorum,ya da jukebox da ii (o da lcg'nin).

Un1qU3 hack yapamadım telefonu daha doğrusu bilmiyorum nasıl yapıldığını.birde yarım saat kadar sürüyormuş galiba hacklemek

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

TTPod iyidir.

http://rapidshare.com/files/198338267/TTPod.v3.2.1.Eng.rar

tşk Reis-i Eaglessenin sitende hack anlatımı varmış galiba.bulamadım ben.burdan linki verebilir misin?

• 
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.