Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

hocam cevapların gerçekten çok tşk ederim.yeterince aydınlandım bu konularda.n82 ağır basmaya başladı artık.ama bizim burda n82 daha pahalı belki ilerleyen zamanlarda ucuzlar diye bekliyorum.olmassada n85 alırım.ama öncelik artık n82 de

Alıntıları Göster
    rica ederim şugar_klavyeci, özelden de söylediğim gibi forumun amacı bu zaten, biri soracak diğeri cevaplayacak bu esnada ve sonrasında forumu okuyan onlarca kişi de verilen bilgilerden faydalanacak

-----

hem 100 lira verip en fazla 120 km/sa hız yaparken 300 kg taşıyabilen bir araçtansa, 120 lira verip 100 km/sa hız yaparken 600 kg yük taşıyabilen bir araç almaya benzer; yakın fiyatlı diğer telefonlar varken N82 almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 13 Ocak 2009; 12:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

rica ederim şugar_klavyeci, özelden de söylediğim gibi forumun amacı bu zaten, biri soracak diğeri cevaplayacak bu esnada ve sonrasında forumu okuyan onlarca kişi de verilen bilgilerden faydalanacak

-----

hem 100 lira verip en fazla 120 km/sa hız yaparken 300 kg taşıyabilen bir araçtansa, 120 lira verip 100 km/sa hız yaparken 600 kg yük taşıyabilen bir araç almaya benzer; yakın fiyatlı diğer telefonlar varken N82 almak

Alıntıları Göster
    hocam son olarak unuttum sormayı n85 değerlerinde 30.303 kare yakalama var.bu nasıl mümkün.max 30 kare oluyor bunun üzerine çıkamaz diye biliyorum ben

• quote:

hocam son olarak unuttum sormayı n85 değerlerinde 30.303 kare yakalama var.bu nasıl mümkün.max 30 kare oluyor bunun üzerine çıkamaz diye biliyorum ben

Alıntıları Göster
    O değerin üstüne çıkmamalı ama çıkabilmiş, aynı N82'nin de 30'un altına düşmemesi gerekirken 27-28 civarında gezinmesi gibi..

Nedeni bu cihazların altı üstü telefon olması..
  • quote:

O değerin üstüne çıkmamalı ama çıkabilmiş, aynı N82'nin de 30'un altına düşmemesi gerekirken 27-28 civarında gezinmesi gibi..

Alıntıları Göster
    İmzada tam karar kılamadın galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

İmzada tam karar kılamadın galiba.

Alıntıları Göster
    Uyarı yiyince öyle oluyo
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

peki 30.000 fps'i aşması sizce iyi bişey değilmi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

peki 30.000 fps'i aşması sizce iyi bişey değilmi?

Alıntıları Göster
    Sen o videoyu izleseydin, 30 FPS'yi aştığı halde görüntünün nasıl kesik kesik olduğunu görür ve bu yüzden rakamlara takılmazdın.

Tavsiye ederim, madem alacaksın videoları fotoğrafları vs vs indir izle ve kendin karar ver.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

sugar kahveci
    Karanlıkta fotograf cekip hangisi net cekiyorsa onu al. Ayrıca jbenchmark sitesinde N82 ile N85 kıyaslamasına bak farkı göreceksin. N82 den daha uzun ömürlü, yani geleceğe yônelik bir cihaz olsaydı ben alırdım. N82 al gözün arkada kalmasın.

cevaplarınız için tşk ederim.n82 şüphesiz foto çekimi konusunda daha iyi.star yeni ismimde yakışmış bana şugar kahveci

quote:

N82'deki işletim sisteminin de güvenlik mekanizması kırılabiliniyordu, ancak Symbian bu hack hadisesini hemen duydu ve v30 nolu yazılım ile bunun önüne geçti (ve henüz v30'u kırabilmiş bir insan yok). N85 ise doğuştan bu kırılma olayına bağışıklıkla geliyor, bu yüzden N85'in hiç bir yazılımı kırılamıyor.

gecebekçisi bu çok kötü birşey o zaman n85e neredeyse hiçbir programı yükleyemeyeceğim anlamına geliyor çünkü piyasadaki programların çoğu serfitikasız olduğu için n85 e serfitikalı program aramak samanlıkta iğne aramak gibi bişey olur o zaman haksızmıyım?
    bu arada verdiğin video değerleirini anceledim n82 2700 kbps alırken n85 3600 kbps alıyor bunun tam olarak anlamı ne oluyor.arada ciddi bi rakamsal fark gördüm ben.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

sugar kahveci
    Karanlıkta fotograf cekip hangisi net cekiyorsa onu al. Ayrıca jbenchmark sitesinde N82 ile N85 kıyaslamasına bak farkı göreceksin. N82 den daha uzun ömürlü, yani geleceğe yônelik bir cihaz olsaydı ben alırdım. N82 al gözün arkada kalmasın.

cevaplarınız için tşk ederim.n82 şüphesiz foto çekimi konusunda daha iyi.star yeni ismimde yakışmış bana şugar kahveci

şugar_klavyeci kusura bakma ben seni hep şekerli kahve / kahveci gibi bir çağrışım yapmış dikkat etmemişim.
    N82 konusunda vede 30 Fps yada 2700 Kbps değerleri her firmware de değiştirilebilecek değerler yani bu değerli uygun görüp ayarlamışlar belki ilerde değiştirebilirler. Hardware olarak N82 diğer N85 e göre saırsam daha kuvvetli TI'nin sistesinde High Performans arasında gösterildiğine göre belli kıstasın üzerinde bir HW var. N95 vede N82 ye kanımca 2-3 sene Nokiadan destek gelir sonrada yeni modellerle unutur gider. 3. parti yazılım firmaları daha uzun süre desteğini sürdürebilir tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

sugar kahveci

şugar_klavyeci kusura bakma ben seni hep şekerli kahve / kahveci gibi bir çağrışım yapmış dikkat etmemişim.
    N82 konusunda vede 30 Fps yada 2700 Kbps değerleri her firmware de değiştirilebilecek değerler yani bu değerli uygun görüp ayarlamışlar belki ilerde değiştirebilirler. Hardware olarak N82 diğer N85 e göre saırsam daha kuvvetli TI'nin sistesinde High Performans arasında gösterildiğine göre belli kıstasın üzerinde bir HW var. N95 vede N82 ye kanımca 2-3 sene Nokiadan destek gelir sonrada yeni modellerle unutur gider. 3. parti yazılım firmaları daha uzun süre desteğini sürdürebilir tabikide.

Alıntıları Göster
    @ Şugar Bizim n82 nin video bilgisi resimde gördüğün gibi 2700 kbps vede frame quality güzel ama Video çekerken Autofocus olmadığından videolar ortalama netlikte yoksa değerlere bakılırsa çok iyi

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

@ Şugar Bizim n82 nin video bilgisi resimde gördüğün gibi 2700 kbps vede frame quality güzel ama Video çekerken Autofocus olmadığından videolar ortalama netlikte yoksa değerlere bakılırsa çok iyi

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Alıntıları Göster
    n82 alırken 8 gb hafıza kartı almıstım.6 aydır kullanıyorum telefonda bır sorun yok.dun hafıza kartındakı resımlerı bilgisayara atayım dedım. kartı gormuyor bır kac bılgısayarada da denedım fotografcıya gıttım hıc bırınde gormedı.telefonda kullanırken goruyor bır sorun yok.
    ne yapmalıyım.telefonda formatta attım yıne degısen bır sey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: @evren

n82 alırken 8 gb hafıza kartı almıstım.6 aydır kullanıyorum telefonda bır sorun yok.dun hafıza kartındakı resımlerı bilgisayara atayım dedım. kartı gormuyor bır kac bılgısayarada da denedım fotografcıya gıttım hıc bırınde gormedı.telefonda kullanırken goruyor bır sorun yok.

Alıntıları Göster
    video bilgileri için tşk starforces.gecebekçisi senin fm vericisi olarak verdiğin bilgi baya güzelmiş.mesela fm vericisini çalıştırdın diyelim.evdeki radyo onu radyo istasyonu olarak görüp telefondaki parçlarımı çalıcak yani?bide bu sadece radyolardamı mesela dijital uydu alıcısındada radyo kanalı aratıp televizyondan dinleyemezmiyiz?

• quote:

video bilgileri için tşk starforces.gecebekçisi senin fm vericisi olarak verdiğin bilgi baya güzelmiş.mesela fm vericisini çalıştırdın diyelim.evdeki radyo onu radyo istasyonu olarak görüp telefondaki parçlarımı çalıcak yani?bide bu sadece radyolardamı mesela dijital uydu alıcısındada radyo kanalı aratıp televizyondan dinleyemezmiyiz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar reis in verdiği GMAPSUPP garmin dosyasını iso olarak indirdim cd ye yazınca görmüyor.yada tam olarak ne yapmalıyım.iso dosyasını açmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: CorelDraw04

arkadaşlar reis in verdiği GMAPSUPP garmin dosyasını iso olarak indirdim cd ye yazınca görmüyor.yada tam olarak ne yapmalıyım.iso dosyasını açmak için

Alıntıları Göster
    .iso değil o .img ama kalıp dosyası gibi gözükür onla hiç1şey yapmican sadece GArmin klasörü içine atıcan

anlatımı niye okumuyonuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

.iso değil o .img ama kalıp dosyası gibi gözükür onla hiç1şey yapmican sadece GArmin klasörü içine atıcan

anlatımı niye okumuyonuz?

Alıntıları Göster
    sagol reis bir tanesin
  • quote:

sagol reis bir tanesin

Alıntıları Göster
    abi garmin tema vs şeyler yukleyecem sertifika falan istiyor. ne yapmam lazım.
  • quote:

abi garmin tema vs şeyler yukleyecem sertifika falan istiyor. ne yapmam lazım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biri bana yardımcı olursa sevinirim.ayrıca telefonum versiyonu 3,0,019 saygılarımla
  • quote:

arkadaşlar biri bana yardımcı olursa sevinirim.ayrıca telefonum versiyonu 3,0,019 saygılarımla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: assault79

sertifikasız olmaz bu iş sertifika şart

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

sertifikasız olmaz bu iş sertifika şart

Alıntıları Göster
    tamamda nedir bu sertifika işi anlamadım nasıl yapmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: @evren

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: @evren

telefondayken nokia pc suite ile aktarımını yap... ve yine tel.deyken kartı formatla... ilk olası çözüm.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

forumda vardı sertifika nasıl alınır falan diye bir araştır istersen halledebilirsin çok kolay

• 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.