Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw yazıyorum yazıyorum yazdıklarımı göremiom ne iş yaa
  • pili çıkartmayı dene. ayrıca indirdiğin dosyanın adındaki sadece "-" yi değil "parlak-" kısmını silmen gerekiyor. dosyanın adı "10200C8C.txt " olmalı
    quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

bu telefon için hack vs. ekran parlaklığını falan nasıl yapabilirim

http://www.4shared.com/file/57960548/188e992a/parlak-10200C8C.html

dosyasını c:\Private\10202be9 klasörüne koyman yeterli... yeniden başlattığında parlak bir ekranın olacak.... bu arada dosyanın adını parlak-10200C8C.txt olarak değil 10200C8C.txt olarak değişmeyi unutma...

arkadaslar bu dosyayı ındırdım dosyanın adındakı - ısaretı sıldım hemrenın dedıgı gıbı duzelttım dosyanın adını dedıgı klasorun ıcıne koydum telefonu kapattım tekrar actım ılk actıgınızda nokıa yazsından once beyaz ekran oluyorya ıste orada kaldı telefon bembeyaz ekranda kaldı kapanmıyorda napıcam sımdı

• pili çıkartmayı dene. ayrıca anladığım kadarıyla sadece "-" işaretini silmişsin. indirdiğin dosyadaki "parlak-" kısmını silmen gerekiyordu. yani dosyanın ismi "10200C8C.txt " olmalı.
    quote:

quote:

quote:

dosyasını c:\Private\10202be9 klasörüne koyman yeterli... yeniden başlattığında parlak bir ekranın olacak.... bu arada dosyanın adını parlak-10200C8C.txt olarak değil 10200C8C.txt olarak değişmeyi unutma...

arkadaslar bu dosyayı ındırdım dosyanın adındakı - ısaretı sıldım hemrenın dedıgı gıbı duzelttım dosyanın adını dedıgı klasorun ıcıne koydum telefonu kapattım tekrar actım ılk actıgınızda nokıa yazsından once beyaz ekran oluyorya ıste orada kaldı telefon bembeyaz ekranda kaldı kapanmıyorda napıcam sımdı

• yaw ne zaman çıkıyor bunun siyahıııııııııııııııııııı
  • yaw yazdılarımı göremiom pcim de virüs mü var yaaa
  • bende göremiyorum sanıyorum siteden kaynaklanıyor
  • Slm millet ben geldim.Nasılsınız neler yapmışsınız ben yokken yaaa :)

Bu arada Reisin sitesi güzel olmuş...
  • quote:

quote:

quote:

bataryayı çıkar bi daha açmayı dene olmassa hard format at(*-3-yes-açma/kapama tuşlaına telefon kapalıyken basılı tut ok)

• n82 im var ama n78 i gördükten sonra sanki biraz n78 e kaydı aklım hem işlemci hızı fazla hemde internet istelerindeki çektiği fotoğraflar n78in daha güzel?sizce neden n82de n78 değil?
  • Abi çoktan veridk biz haritayı anlatıma falanda ekledim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Abi çoktan veridk biz haritayı anlatıma falanda ekledim ben

olm madem buldun bizim nie haberimiz olmadı biz bölemi mi yapıyorus ya
  • herkese PM'mi atayım yahu

Hem forumda da söylendi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl sorun olmuş olabilir yaw.... bende kullanıyorum bir çok arkadaşta kullanıyor bunu... acaba dosyayı yanlış yeremi koydun? Nokia yazısından sonra beyaz bir ekran gelip orada sistem açılış dosyalarının sıralanması normal (Linux açılışı gibi) ama sonradan (1sn sonra) cihaz tamamen açılmış oluyor...

olmazsa cihazı açarken *+3+yes+açmatuşu'na basılı tutarak cihazı aç o dosya oradan silinsin... tabi diğer bilgilerinden gider... en iyi ihtimalle cihazı pc'ye bağla versiyon güncelle de oradaki değişen dosyaları bilgilerini kaybetmeden geri yükle....

hard format attım yıne aynı oluyor bembeyaz ekran gelıyor nokıa yazısından oncekı beyaz ekran nokıa yazısınıda gormuyorum ve hıc kapanmıyorda ısıkta sonmuyor oyle kalıyor kapatma dugmesınden kapatmaya calısıyorum kapanmıyor tel bataryayı sokuyorum bende ıkı uc kez hard format denedım telefon acılıyo ama yıne o beyaz ekranda kalıyor hıc bır goruntu olmuyor servısee yollasam benden ucret alırlarmı ve kullanıcı hatası oluyor bu dımı gonderırken arıza sebebı yazmalıyım ne yazayım sızce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlizlik1905 -- 8 Ağustos 2008; 9:58:21 >

• Dostum hafıza kartını telden çıkartıp format atmayı dene bir de,belki işe yarayabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

Dostum hafıza kartını telden çıkartıp format atmayı dene bir de,belki işe yarayabilir...

yaptım yıne olmuyor alıntı yaptıgımdakı sorulara cevap alabılırmıyım servısle ılgılı yazdıklarımı
  • servise yolladığında telefonu kapattığını bir daha da açamadığını söylersin eğer garantiside varsa ücret almazlar..tahminimce yeni versiyon atarlar
  • Merhaba arkadaşlar,

Ufak bir soru soracağım. W-lan üzerinden internete bağlanıp TV seyredebiliyormuyuz ?
    Mesela TRT'nin canlı yayınını W-lan üzerinden seyredebilirmiyiz ? Özel bir yazılım gerekiyor mu ?
    http://www.trt.net.tr/wwwtrt/canli.aspx

Teşekkürler.
  • quote:

servise yolladığında telefonu kapattığını bir daha da açamadığını söylersin eğer garantiside varsa ücret almazlar..tahminimce yeni versiyon atarlar

evet garantısı var daha oncede vermıstım telefonu servıse kendım denızlıde oturuyorum ıstanbuladan aldıgım ıcın oraya yolladım 6 gunde gerı geldı telefonum sımdıde aynı suredemı gelır ayrıca telefona siyah silikon kılıf ve siyah kasa arıyorum bulamıyorum sizce nerden bulabilirim
  • serviste kalma süresine göre değişebilir bu durum ama yapacakları tek şey tahminimce yeni versiyon yüklerler.Ayrıca siyah kasa gelmişmidir bilmiyorum ama araştırmak lazım..
  • quote:

serviste kalma süresine göre değişebilir bu durum ama yapacakları tek şey tahminimce yeni versiyon yüklerler.Ayrıca siyah kasa gelmişmidir bilmiyorum ama araştırmak lazım..

pekı sıyah sılıkon kılıf nerden temın edebılırım bır bılgın varmı?
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.