Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Révølvér

Bu arada N82'sini satmak isteyen olursa da benimle irtibata geçebilir arkadaşlar.
    Nakit, hak ettiği fiyattan alınacaktır. Bilginize.

Kesmedi di mi diğerleri?
  • ya bişe sorcam fotograf cekerken otomatik cekim benım foto cekimimden daha iyi cekiyor artık hep onla cekiyorum 2 saniyeyee ayarlayıp

ama nedense hep cektiklerim kötü cıkıyor bazıları netleştirme yapmama ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc1905 -- 4 Haziran 2008; 23:53:46 >
  • @Reis-i Eagles,

@nc1905,
    Dijitalle bile çeksen muhakkak kötü çektiğin / beğenmediğin fotolar olacaktır. Bu kaçınılmaz.
  • quote:

@Reis-i Eagles,

@nc1905,
    Dijitalle bile çeksen muhakkak kötü çektiğin / beğenmediğin fotolar olacaktır. Bu kaçınılmaz.

hocam cok saol yaa gıcık oluyorum normalde iyi fottograf cekerim böle üst üste 3-4 defa olunca canım sıkılıyorr

• quote:

@Reis-i Eagles,

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

@Reis-i Eagles,

• SLM
    Kulaklıkdan müzik dinlemek için bu siteden aldığım eko ayarını kullanıyorum.Bu ayarla hoparlör sesi fazla iyi olmuyor.Çok düşük oluyor.Hoparlör için kullandığınız eko ayarı varsa verirseniz sevinirim.Cihazımın sesi hiçte tatmin edici değil.Minton mp3 player ın yanında sönük kalıyor.Böyle bir cihazda bu ses beni hiç memnun etmedi.Tek memnun olmadığım yerde ses.Ses yükseltmek için kullandığınız programlar varsa yazabilirmisiniz.
    şu an kullandığım ayar bu
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
  • Arkadaşlar; Birkaç sorum olacak,
    1-N82'ye 3. parti GPS navigasyon programlarından hangisi yüklenebiliyor, TomTom, Garmin, IGO gibi,
    2-Şu an içinde Nokia Maps ile Turkiye'de çok rahat bişekilde gideceğiniz yeri sesli olarak uyararak götürebiliyor mu? Yani istanbuldan Antalyaya gitmeye kalksak işte 100 metre ilerden sola yok 1 km soldan filan gibi anlatarak açıklıyor mu?
    3- Yukardaki Anlatım Turkçe veya ingilizce hangisi?
    4- Garmin, TomTom yada IGO eğer yuklenebiliyorsa Turkçe sesli mi yoksa ingilizce mi sesli tarif anlatıyor?
    5- Wi-fi hızlı mı? - internet sayfalarında surf için?

PDA almayı düşünüyordum ama sonradan cepte taşıyacağım birde tuşları filan yok diye vazgeçtim N82 hoşuma gitti Black versiyonu gelince alabilirim tavsiye edermisiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 5 Haziran 2008; 10:13:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Arkadaşlar; Birkaç sorum olacak,
    1-N82'ye 3. parti GPS navigasyon programlarından hangisi yüklenebiliyor, TomTom, Garmin, IGO gibi,
    2-Şu an içinde Nokia Maps ile Turkiye'de çok rahat bişekilde gideceğiniz yeri sesli olarak uyararak götürebiliyor mu? Yani istanbuldan Antalyaya gitmeye kalksak işte 100 metre ilerden sola yok 1 km soldan filan gibi anlatarak açıklıyor mu?
    4- Garmin, TomTom yada IGO eğer yuklenebiliyorsa Turkçe sesli mi yoksa ingilizce mi sesli tarif anlatıyor?

PDA almayı düşünüyordum ama sonradan cepte taşıyacağım birde tuşları filan yok diye vazgeçtim N82 hoşuma gitti Black versiyonu gelince alabilirim tavsiye edermisiniz? Teşekkürler.

1-4 )GARMIN en iyisi.ilaçlamasıda var.ücretsiz türkçe sesli anlatım dahil.nereye gideceksen hem sesli hemde ekrandan tarif ediyor.

5 ) gayet hızlı

• quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Arkadaşlar; Birkaç sorum olacak,

1-4 )GARMIN en iyisi.ilaçlamasıda var.ücretsiz türkçe sesli anlatım dahil.nereye gideceksen hem sesli hemde ekrandan tarif ediyor.

5 ) gayet hızlı

Çok teşekkürler birde GPS'i açıp arabaya koydum pili ne kadar süre dayanır?
    Ayrıca Kutusundan Araba şarj cihazı çıkıyor mu?

• ortalama 2 gün gider sana.

araba şarj cihazını mutlaka orjinal kullan.nokia shoplarda 25 ytl
  • quote:

ortalama 2 gün gider sana.

kullandın mı

ama doğru diyor 2 gün ortalama
  • BENDE BUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA PİLİ ÇOK GÜÇSÜZ DİYE ALMIYORUM , SİZCE BU BÜYÜK BİR SORUN MU ???
  • Arkadaşlar Sandisk Mobile Ultra 8GB ile Sandisk'in Normal 8GB Micro SD kartı arasında ne gibi farklar var okuma hızı filan mı ? Alırken hangisini alayım ?

• quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

BENDE BUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA PİLİ ÇOK GÜÇSÜZ DİYE ALMIYORUM , SİZCE BU BÜYÜK BİR SORUN MU ???

dostum yanlış anlaman bütün topiklerde aynı şeyi sorcağına aslında isteğine göre forumda nokia altında konu açsan modelleri yazsan neye ihtiyacın olduğunu belirtsen daha çok yardım alırsın
  • ölede yaptım ama kimse bakmadı

kimse soruma cevap vermiycekmi , pili nasıl ???
  • Arkadaşlar, sizce bu telefonun fotoğraf çekimi kaç paralık dijital fotograf makinası kadar iyidir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yivyiv

Arkadaşlar, sizce bu telefonun fotoğraf çekimi kaç paralık dijital fotograf makinası kadar iyidir???

bu konuda çok doğru bir cevaop alamazsın.model,marka, mercek kalitesi.yazılım hepsinde farkeder
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

Arkadaşlar Sandisk Mobile Ultra 8GB ile Sandisk'in Normal 8GB Micro SD kartı arasında ne gibi farklar var okuma hızı filan mı ? Alırken hangisini alayım ?

bildiğim kadarıyla birbirinin aynısı değil m1 m2 diye isimlendiriliyor

• quote:

ortalama 2 gün gider sana.

GPS 12 saat açık yolda seyahat ettim 2 gün gidiyorsa canıma minnet ama o kadar pilinin dayanacağını zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.