Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne alaka yaw.sonuçta güzel ışık alan bir ortamda kamera ayarlarının güzel yapıldığı bir ortamda neden çirkin çıksın
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

@nc1905,
    Dijitalle bile çeksen muhakkak kötü çektiğin / beğenmediğin fotolar olacaktır. Bu kaçınılmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

ortalama 2 gün gider sana.

araba şarj cihazını mutlaka orjinal kullan.nokia shoplarda 25 ytl

GPS 12 saat açık yolda seyahat ettim 2 gün gidiyorsa canıma minnet ama o kadar pilinin dayanacağını zannetmiyorum.

yani okadar değil.

ben normal kurcalasanda gideceği 2 gün

• en az 1 gün en fazla hiç dokunma arama mesajda gelmesin 3ü görür heralde
  • telefona hiç dokunmayacaksak niye aldık bu telefonu yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

en az 1 gün en fazla hiç dokunma arama mesajda gelmesin 3ü görür heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ne alaka yaw.sonuçta güzel ışık alan bir ortamda kamera ayarlarının güzel yapıldığı bir ortamda neden çirkin çıksın

Bu da ilginç bir yaklaşım.
    Ben güzel ışık alan ortamda, kamera ayarları yapılırsa kötü mü çıkar dedim. Neden her şeye muhalafet etme zorunluluğu hissediyorsun ben anlamış değilim.
    Dijitalle de insanlar beğenmedikleri foto çekebilirler dedim. Asıl senin yorumun ne âlâka ?
  • quote:

telefona hiç dokunmayacaksak niye aldık bu telefonu yaw
    quote:

en az 1 gün en fazla hiç dokunma arama mesajda gelmesin 3ü görür heralde

Dokun 2 gün gitsin.

• quote:

ne alaka yaw.sonuçta güzel ışık alan bir ortamda kamera ayarlarının güzel yapıldığı bir ortamda neden çirkin çıksın
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

@nc1905,
    Dijitalle bile çeksen muhakkak kötü çektiğin / beğenmediğin fotolar olacaktır. Bu kaçınılmaz.

yeterince mantıklı bence emin ol cıkar ne kadar ayar yapsanda begenmedigin bir yer olacaktır !!!

saçma bi soru

sizce yeni sürüm ne zaman cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc1905 -- 5 Haziran 2008; 22:51:21 >

• kimse bilemezki ne zaman çıkacağını ama tahminim n95 8gb firmware dan sonra çıkar
  • Arkadaşlar bu N82'ye N78'deki gibi FEATURE PACK2 yüklenebliyor mu?
  • Hemre_: güzel veriler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

ortalama 2 gün gider sana.

araba şarj cihazını mutlaka orjinal kullan.nokia shoplarda 25 ytl

GPS 12 saat açık yolda seyahat ettim 2 gün gidiyorsa canıma minnet ama o kadar pilinin dayanacağını zannetmiyorum.

orjinal kullan ama altında hangi modellerle uyumlu olduğu yazar çünkü bazılarıyla uyumlu olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Arkadaşlar bu N82'ye N78'deki gibi FEATURE PACK2 yüklenebliyor mu?

N78de sistem zaten FP2 olarak geliyo. Harici yüklenmiyo.

Biz yükleyemeyiz FP2 sanıyorum. Ama hack olayı çıktı ya belki olur.
  • Biliyorum zaten N78'in olayını bizde de olsa menülerde felan atraksiyon olur fena olmazdı hani, bugün HTC DIAMOND'u burada satışa sunmuşlar 3330 DRH. Şöyle bir inceledim kurcaladım, sanki biraz yavaş çalışıyor gibi. Pek hızlı gelmedi menüler bana (ki demo yani içinde hiçbir uygulama yüklü değil) onun dışında görüntü ve ekran şahane. Zaten dışı parlak siyah olunca bu tip cihazlar al beni diye bağırıyor

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Arkadaşlar bu N82'ye N78'deki gibi FEATURE PACK2 yüklenebliyor mu?

N78de sistem zaten FP2 olarak geliyo. Harici yüklenmiyo.

Biz yükleyemeyiz FP2 sanıyorum. Ama hack olayı çıktı ya belki olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 6 Haziran 2008; 17:48:59 >

• Demolardan bende az çok biliyorum Diamond'ın çalışmasını. İncelemesi de var DH'ta.

FP2 hack ile yüklense ilk ben denerim.
  • ===> Bit-Side PanoMan v3.0.610 <===

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

En güncel sürüm... Eskileri problem çıkarabiliyordu bu nasıl bilmiyorum, denemedim.
    Program imzasızdır ama ilaçlıdır. Herhangi 1 harf veya rakamla kayıt ediniz.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/120535518/Bit-Side.PanoMan.v3.0.610.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned-BiNPDA.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 6 Haziran 2008; 19:19:37 >

• ===> Euro Cup Mobile 2008 <===

Euro 2008'i takip etmek isteyenlere...

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/120535965/Euro_Cup_Mobile_2008_v1.04.zip

• PanoMan register edildikten sonra ayarlardan 5mp yaptım çektim ve bilg.de de gözüktü.

Sorun yok.
  • Eyv Reis çok sağol .Peki takılma oldumu programda ??
  • zaten 1 dene çektim kurcaladım hiç olmadı
  • Bende oluyor ya özellikle 2. ve 5.resimleri çekerken

Hafıza kartından mı dedim ama telefon hafızasında da öyle yaptı...Anlamadım olayı ya önceki sürümlerde de böyleydi.Bir programdan falan bi çakışma oluyo nedir yaaw
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.