Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Siyah N82 ile piyasadaki gümüş/titanyum N82 arasındaki önemli bir fark: Siyah 12 ay, gümüş 3 ay sesli navigasyon çözümü ile geliyor. Bakınız:

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 11 Nisan 2008; 4:02:30 >

• ztn bi albenisi olması lazımdı kapak dışında ..

GeceBekçisi foto çekim modlarıyla ilgili bi sorum vardı ..ust konuya bakarsan sevinirim
  • bi kaç foto da benden.

• biraz daha.

• Fotolar cidden güzel ya siyah yakışıyo. Resimler düşmeye başladı. SAtışıda başladı sanırım zaten ondan birazda.
  • bende n82 aldım.
    gps olayı nasıl asus p535 ile karşılaştırırsak, daha mı iyi yoksa daha mı kötü.

dün yazılımı güncelleştirdim.
    yüklememi tavsiye ettiğiniz önemli programlar varsa alabilirmiyim isimleri.
  • Ya bunun siyahı daha sürülmedi mi piyasaya dün Nokia Shopğ'ta bile yoktu...
  • Hayır sürülmedi henüz. Yurtdışınca çok yeni başladı sanırsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hayır sürülmedi henüz. Yurtdışınca çok yeni başladı sanırsam.

Gelecek ama di mi TR'ye de?
  • Gelir heralde, net 1 bilgim yok. Ama niye gelmesin ki?
  • quote:

Gelir heralde, net 1 bilgim yok. Ama niye gelmesin ki?

Gelsin ya siyah iyidir.Gerçi bunun gümüşü de fena durmuyor ama çeşit olur.
  • Reis bugün gelebilirsen beklerim , bu arada siyah harbiden süpermiş bize kaldı ilerde kasayı degistirmek
  • Yeni sürümüde yükseltirken bilgiler kalıyor mu?
  • quote:

Yeni sürümüde yükseltirken bilgiler kalıyor mu?

Evet kalıyor , ama ne olur ne olmaz yedekle. Ben hala Türkçe yapamadım , bir ara tekrar denerim.
  • Lem biz buna hiç flash atamicaz mı?

NSS ile yaparız da sakat iş.
  • daha demin update ettim
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.