baktim simdi valla bana biraz zor ve sacma gibi geldi tuslarla oynamak daha kolay be
düzeltmeye girdim ama benden önce davrandınız tskler
iki tane link verdim,,biri televizyona bağlı,,ayrıca n95in özel bir aparatı yardımıyla tvye bagli oynuyor,,digeri de bildigimiz reisin dedigi gibi nokmote ile yine reisin cep teli n95 ile,,,tvye baglayip snake oyunu da vardi onu bulamadim simdi..bu tarz oyunlar artarsa çok eglenceli olur oynaması yaw.ikinci videodaki araba yarışı çok zevkli gözüküyor.
heh sagol reis tam aradigim videoyu atmisin.
araba yarisi guzelmis
yah,,,güzel
reis avatarı değiştirdi geçen gün de hiç tartışmadık yaw sanki zaten bir foruma birkaç kuş fazlaydi,,iyi oldu şanlı TÜRK Bayrağımız.
n82 sine nokmote isteyen arkdaslar bana pm atsın yardımcı olurum
quote:
Orjinalden alıntı: p.seco
reis avatarı değiştirdi geçen gün de hiç tartışmadık yaw sanki zaten bir foruma birkaç kuş fazlaydi,,iyi oldu şanlı TÜRK Bayrağımız.
üye olduumdan beri hiç değiştirmedim dedim değiştiriim sende 1 artık
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
üye olduumdan beri hiç değiştirmedim dedim değiştiriim sende 1 artık
Telefon, Genpa / KVK garantili olarak piyasaya sürüldüğünde fiyat 200 YTL civarında artış gösterebilir.
quote:
türi her işi ticarete bağladin be :p:p
ticaremi yokya yardımcı oluyoruz iste hem arkdaslarla aldıgımız n82lerden 1 lira bile almadım amac sdc iyilik yapmak yardımcı olmak
takiliyorum turi,,farkindayim para için yapmadiğinin.
hatta biz @turi den para alıyoruz n82 satarak
quote:
takiliyorum turi,,farkindayim para için yapmadiğinin.
eyw kardesim
arkdaslar tk sorun devam ediyo cok sorumsuzlar ve sorun uzerindede durmuyolar aradıgımızdada sorun onlardan kaynaklanıyo diyolar hatırlatım dedim tekrardan
benim alette kaydolmadı daha tkdaki problemden ötürü