Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • program paylaşım başlığına bak 9.2 9.1 fark yapmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

Neyse teli hallettik gelsin kulaklığına göre bana yeter dersem kulaklık almayacam yetmez dersem kulaklık bakacam :D

neyse şimdi Programları bulmak lazım.... Şöyle elinde n82'de programları olan varsa şöyle bir rar yapsın :D bende yararlanayım....

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

hıı anladım hayırlı olsun diyelim o saman

task manager,nokmote,garmin,emtube,y-browser hepsini ayarlarız mrk etme. hayırlı olsun

• değiş toğuş kapak yok yaaa,,,3310da vardi o 3410da falan..
  • beyazi görmüştüm, ama siyah fake şuan
  • BUGUN N82 ELİME GELDİ VE GERÇEKTEN SOK EDEN ÖZELLİK KEŞFETTİM.:)))

TELEFONUN DİK TUTARKEN YANA YATIRDIGINIZDA OTOMATİK EKRANDA N95 TE OLDUGUMU GİBİ YANA DÖNÜYOR DİK TUTTUGUNUZDA TEKRAR SENSÖR ÖZELLİGİ SAYESİNDE DÜZ OLUYORR SÜPER ALET BU YAAA:))))

TEK - TARAFI TUŞ TAKIMI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SparcoXx

BUGUN N82 ELİME GELDİ VE GERÇEKTEN SOK EDEN ÖZELLİK KEŞFETTİM.:)))

TELEFONUN DİK TUTARKEN YANA YATIRDIGINIZDA OTOMATİK EKRANDA N95 TE OLDUGUMU GİBİ YANA DÖNÜYOR DİK TUTTUGUNUZDA TEKRAR SENSÖR ÖZELLİGİ SAYESİNDE DÜZ OLUYORR SÜPER ALET BU YAAA:))))

TEK - TARAFI TUŞ TAKIMI.

sana da hayırlı olsun
  • Reis, senide beklioruz aramıza :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SparcoXx

BUGUN N82 ELİME GELDİ VE GERÇEKTEN SOK EDEN ÖZELLİK KEŞFETTİM.:)))

TEK - TARAFI TUŞ TAKIMI.

Hayırlı olsun. o dediğin özellik şuan İPhone, sony ericsson K850i, W910i telefonlarındada mevcut
  • yaa n82 yi daa şimdi gördüm..gerçekten güzel makina
    ama işin kötü tarafı şimdi ben n95 8gb mi aliiim yoksa n82 mi?

cok kötü bi durum kararsız kaldım..o yüsden nokia ya
  • Arkadaşlar büyük kampanya!

[ Nokia N82: Görüntü (Resim/Video) Galerisi ] isimli başlığa en çok ve en çeşitli fotoğrafı ekleyen arkadaşa önümüzdeki günlerde N82 için olmazsa olmaz sayılacak bir hediye verilecektir. N82'm olsa kimseye kaptırmazdım ama naapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Arkadaşlar büyük kampanya!

[ Nokia N82: Görüntü (Resim/Video) Galerisi ] isimli başlığa en çok ve en çeşitli fotoğrafı ekleyen arkadaşa önümüzdeki günlerde N82 için olmazsa olmaz sayılacak bir hediye verilecektir. N82'm olsa kimseye kaptırmazdım ama naapalım

• abıler bende n82 almayı dusunuyorum su ereyondakı pararlel ıthalat olayı guvenılırmı yada sız nerden almamı tavsıye edersınız bırde fıyat kqaca oluyor pararlel ıthalat bıraz pahalıymıs gıbı geldı bana e reyondakı

acılen cevaplarsanız sevınırım cunku almak ıcın sabırsızlanıyorum
  • yeni n 82 alan arkadaslara hayirli olsun
  • quote:

Oo kampanya falan

• Arkadaşlar bu symbian signedden aktivasyon kodu geldi fakat bi türlü registry yapamadım çünkü Passwords does not match diye yazıyor şifreler olmuyor ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olsun.
  • saynheiser mi??
    quote:

Orjinalden alıntı: p.seco

kulakiçi kulaklık kullanan arkdaşlar,,hele şaynheiser kullanan arkadaşlara diyorum,,k790 forumunda bir arkadas bu tip kulaklikla müzik dinledigi için işitme sorunu yaşamiş doktora gitmiş,ve doktor bu tarz kulakligi ona hayati boyunca yasaklamis,,kulak zarini inceltmiş,,normal kulaklıktan dinle hayatin boyunca demiş,,incelen zarin eski halini almadigini da soyleyeyim,,dikkat edin yani..

• tam 6 7 aydır kenara parça parça para koydum biraz daha ucuzlasın n95 alacam dedim pat birden n95 8gb çıktı nese var bundada bir hayır dedim biraz daha bekleyim n95 8gb alayım dedim demez olaydım şimdide n82 çıktı ne çıkarsa çıksın n95 8gb alacam diye telkinledim ama n82 ile yapılan yorumları ve n95 8gb yapılan karşılaştırmaları okuyunca ve n82 hızını görünce bu seferde n82 kafama çakıldı hele o flaşı yokmu

Neyse uzatmadan şimdi biz bu n82 nin xenon flaşını video çekerken veya el feneri gibi kullanabilmek için sürekli yakablirimiyiz veya böyle bir program yazılabilirmi xenon flaş böyle bi niteliğe sahipmi (n95 te yanlış bilmiyorsam programla led el feneri olarak kullanılabiliyor) malum ledlerden farklı bir yapıya sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servo48 -- 11 Ocak 2008; 17:56:44 >
  • quote:

öbür başlıkta milleti gasa getirin dedim de kampanya yapın demedim ki abi

• dün n82 ile n95 in gps ini test ettim
    hemde iç mekanda
    cama 5 metre uzaklıkta ve cama dogru tutarak telefonları test ettim
    n82 bağlandı herseye hazır beklerken n95 daha 3 uydu gördü ötesi yok bağlanmadı
    eger nokia gps i bu cihazlarda aynı kullandıysa neden n82 daha iyi ve hızlı uyduya bağlanıyor
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.