Şimdi Ara

Apple Watch Series 12 ve Watch Ultra 4 ile gelen yeni sağlık ve fitness özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Watch Series 12 ve Watch Ultra 4 ile gelen yeni sağlık ve fitness özellikleri
    Apple Watch Series 12 ve Apple Watch Ultra 4 resmen tanıtıldı. Her iki modelde de öne çıkan temel özellik, geliştirilmiş sağlık takip sistemi. İşte yeni Apple Watch’larla gelen yeni sağlık ve fitness özellikleri:

Ayrıca Bkz.Göz alıcı rengi ve kamerasıyla iPhone 18 Pro Max tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Yeni Sağlık Algılama Sistemi

Apple Watch Series 12 ve Watch Ultra 4 ile gelen yeni sağlık ve fitness özellikleri
    Daha iyi EKG cilt teması için artırılmış elektrot yüzey alanı, daha verimli ışık yakalama amacıyla halka şeklinde düzenlenmiş fotodiyotlar ve hareket halindeyken doğru kalp atış hızı ölçümleri için daha büyük ve enerji açısından daha verimli yeşil LED'ler dahil olmak üzere üç temel iyileştirme içeren, yeniden tasarlanmış bir sensör mimarisi.

Kesintisiz kalp atış hızı algılama

Kalp atış hızı artık gün boyunca her beş saniyede bir (öncekine kıyasla 60 kat daha sık) ölçülüyor ve yeni saat kadranı komplikasyonu aracılığıyla görüntülenebiliyor.

Daha yüksek frekanslı HRV

Kalp atış hızı değişkenliği (HRV) 24 kata kadar daha sık örnekleniyor; ayrı toparlanma ve genel HRV değerleri, Kalp Atış Hızı uygulamasının yeni bölümünde gösteriliyor.

Gündüz yaşam bulguları görünümü

Yeni seçenek, kullanıcıların gece ve gündüz yaşamsal bulguları arasında geçiş yapmasına olanak tanıyor; böylece değerlerdeki değişimler, gece ölçümlerine yansımadan önce fark edilebiliyor.

VO2 Max testi

Kullanıcıların bir dizi egzersizi yaparken iPhone'larını kendilerini izleyecek şekilde ayarlamalarını sağlayan yeni test. Sonuçlar, Apple Watch'tan gelen verilerle birlikte anında sunuluyor.

Daha hassas adım takibi

Yeni makine öğrenimi algoritmalarına sahip, yeniden tasarlanmış adımsayar modeli. İç mekan antrenmanları ve gün boyu adım sayımı için mesafe doğruluğunu artırıyor. S11 çipi sayesinde sunulan yepyeni saat kadranı komplikasyonu, kullanıcıların adım sayılarını gerçek zamanlı olarak takip etmelerini sağlıyor.

Yeni Apple Watch'ların fiyatı ne kadar?

Apple Watch Series 12'nin başlangıç ​​fiyatı 28.000 TL. Apple Watch Ultra 4’ün fiyatı ise 76.000 TL’den başlıyor. Her iki model için de ön siparişler 12 Eylül’de başlıyor ve 18 Eylül Cuma gününden itibaren satışa sunuluyor.

Kaynak:https://www.apple.com/tr/newsroom/2026/09/introducing-apple-watch-series-12-with-the-all-new-health-sensing-system/

• 28.000₺ olanın fiyatı 22.000₺ bandına düşerse ilerleyen aylar da alabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • yalan yok animasyonlari güzel ama sırf batarya ömrü yüzünden mip ekranli veya amoled garmin tercihimdir pc gibi akilli saat istemiyom ben araç olarak kullanmak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• RTXberat R kullanıcısına yanıt
    hu. gt6 pro pc gibi değil tam arası , 20 gün net pil. full spor takibi rakipsiz golf bile var ve sağlık tansiyon hariç hepsi var

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    gt6 en akıllı saat bencede ama saatten ne bekledigine bagli ben saatten konuşmak bildirim cevaplamak internete girmek ayarlar haşır neşir olmak istemiyorum şarjimi dert etmek istemiyorum ve şarj aletim olmadanda bi yere gidebilmek istiyorum aynı zamanda dayanıklı olmali dikkatimi dagitmamali garmin instinct 3 tactical var istedigim g shock kadar sağlam bayada akilli gps sistemi harika el feneri var güneş enerjisi ile sinirsiz sarj vaadi var o olmasa bile akilli özellikler acik kapali 40 ila 100 gun arasi gidiyor bildirim uyku kalp ritmi adım bunlari olcuyor hava durumu alarm vs fazlasini beklemiyorum antrenman modlarıda basit ekranı mip ekran dikkatini dagitmaz dügmelerle kontrol ediliyor elin çarpmaz adada mahsur kalsan güneste sarj edersin calismaya devam eder aynisini baska marka yapsa onu isterdim ama garmin yapıyor bi tek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    garmin iyi markadır, eskiden gps üzerine çok tebrübeli bir firma, ama ben baktım garminde titanyum alaşım yok hepsi plastik, safir cam varmı onu bilmiyorum, güneşte sarj ise garmine özel başka hiç bir markada yok gibi. ama adaya düşerim diye hiç düşünmedim. ama doğa gezerler için iyi bir özellik güneş, ama pil konusunda sadece garmin yok huaweide 20 gün gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.