|
WhatsApp'ta kullanıcı adıyla iletişim başlıyor: Bu ayarı mutlaka yapın!
-
-
Güzel birşey bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Mevcut sohbetlerde telefon numarası gözükecek diyor. Kullanıcı adı telefon numarasını gizlemicekse saksıda dursun diye mi alıyoruz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Telefon numarasını önceden bilmeyen kişilerden gizli kalacakmış diye yazmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Bilerek almadim. Gerek yok. Evet alsan bile bir ayarla bulunamamayı aktiflestirebiliyorsun ama yine de gerek gormedim.
Mirc ve msn dönemi bol bol id dagittik zaten doyduk o islere. Simdi sosyal hayatimda ya da is hayatimda birader al bu benim nick diyebilcegim bi statüde degilim. Biraz dinazorlukta olabilir. bu da ozelestirim olsun ki yorumu alintilayip linc etmeyin hemen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
güzel bir yenilik menüyü sağdan sola koymaktan iyidir
_____________________________ -
İlgili ilgisiz birsürü insana sırf iki cümle yazabilmek için telefon numaramızı dağıtıyorduk, çok iyi oldu hatta çok geç bile kalındı...
Güzel oldu güzel. Whatsapp'tan göndereceğim birşey var dendiğinde yada o notu, o çektiğin fotoğrafı bana yollasana dediğim kişiye sadece bir @nickname yada @AdSoyad vermem yeterli olacak. Keşke sadece ismimi alabilseydim, çoktan kapılmış.
Kötü ilişkiler vs sıkıntı böyle saçma sapan işler kendine güvenen numarasını verir.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Numara yok artık sadece isim mi görünecek ?
En önemlisi bence wp gruplarında numaramız gözükmeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Yengeden korkuyorum demenin farklı bir yolu 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ya benim çok spesifik bir kullanıcı adım var telegramda burdakinden farklı burası çocukluktan kalma gülmeyin :)
Neyse whatsappta da onu alayım dedim bir girdim bu instagram hesabı sizinse vs. falan diyor.
(Sanırım insta kullanıcı adıyla da alabiliyoruz.) İşin garip yanı biri özellikle Temmuz 2026'da sıfırdan insta hesabı açıp benim telegram kullanıcı adımı almış. Manyak mısınız ya :)
Bende almadım. Emre adını verse belki kullanırdım
Büyük ihtimalle WP'yi pazaryerine dönüştürmek istiyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt