|
Xiaomi HyperOS 4 çıkış tarihi sızdırıldı: İşte beklenen yenilikler
-
-
Güncelleme gelmiyor ki, tanıtsalar ne olacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Samsung One UI 9'da Java ve Kotlin kullanıyor. Xiaomi'nin buna karşılık; bellek güvenliğini yüksek seviyede tutan, daha az CPU kullanan ve doğrudan makine kodu ile daha hızlı işlem sağlayan bir Rust ve Flutter tercihi dikkat çekici. Sadece bu bile HyperOS 4 için iyi emareler gösteriyor. Açıkçası donanımdaki yenilikçiliğin, yazılımda da aynen geçerli olduğu görülüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 7 Temmuz 2026; 23:51:10 >
-
reklamdan ne kadar kullanıcı kaçtı bir bilseler umarım yeni güncellemeyle bu sorun kalkar.
Evet reklam yok evet ayarlardan kapanıyor zahmet etmeyin yazmaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelBaba -- 7 Temmuz 2026; 23:55:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hyperos 1e 2ye 3 e de uçacak kaçacak diyorlardı, bildigin boyalı MIUI oldu, su gibi şarj içiyor .
-
Admin yazmışda yazmış. Xiaomi söylediği şeylerin çoğunu yarım yamalak veriyor. Bundan önce kullandığım xiaomi cihazları ve şuan da kullandığım 13T Pro serisidir. Telefonumu hiç güncellemedim. Çünkü telefonu güncellersem xiaomi bilerek o telefonu öldürür. İlk geldiği yazılimla devam ediyorum. Orta seviye bir kullanıcı olarak bana yetiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Xiaomi'nin tüketici olarak bizi dinlediği ettiği yok, ne donanım ne de yazılım kanadından istenen optimizasyonları yapmıyor, evet cihazlar stabil çalışıyor var fakat optimizasyon yetersiz.. bunu da benzer donanıma sahip samsung'larla kıyaslamalarda görüyoruz.
hyper os güncellemeleri chrome'un güncellemelerine benzedi sürüm numaraları seriye bağlanmış.
üreticilerin cihaz sayısı çok fazla olunca ekipler optimizasyona değil sadece stabil olarak çalıştırmayı hedeflemişler gerisinin bir önemi yok.
Tüketici bozulmadan cihazını değiştirmese değişim başlayacak ama tüketici tüketmeden değiştirmekle meşgul... üretici de bunu gördüğü için cihaza optimizasyona odaklanmıyorlar. :)
-
Biz de Xiaomi 13T Pro'da halen ilk aldığımız gibi MIUI kullanıyoruz. Güncellersek daha kötü olacağını biliyoruz. Çünkü eski Xiaomi cihazlarımızda hep daha kötü oldu.
HyperOS bir cihazı fabrika ayarlarına çevirmek istediğinizde size 2 adımlı olarak uyarı ekranı gösterilir.Bu ekranlardan birinde eğer dahili depolamaya yedekleme yaptıysanız MIUI Recovery klasörü olduğundan emin olunuz gibi bir uyarı metni de vardır :) Çok ilginç gelmiştir bana hep.Ah Xiaomi.
-
dediğin şeyi samsungta yaşadım xiaomide yaşamadım. one ui 7den sonra bir sürü bug gördüm hatta takılmalar bile oluyor. touchwiz, samsung experience, one ui kullandım (one ui1den 8.5'a kadar) buglar gördüm devam eden düzeltilmeyen. hatta samsungun arayüzü daha hantal diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 8 Temmuz 2026; 9:57:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
17t pro var şarj içiyor, hyperos mos hikaye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 8 Temmuz 2026; 10:52:59 >
Güncellemelerinizi yapın, öyle bir durum yok.
13T Pro için son güncelleme olacak galiba.
-
Xiaomi den umudumu keseli çok oldu
_____________________________ -
yorum yapanların çoğu xiaomi kullanmayanların kulaktan dolma bilgileri. kullananların çoğu memnun. şarjı içiyor diyenler de telefon kullanmayı bilmiyor. 300 tane uygulama yüklemiş hepsinin bildirimini açmış, her saniye bildirim geliyor, sonra şarj hızlı bitiyor. kendim ve eşim 2 yıldır poco kullanmasak inanacağım. x7 pro telefonum full şarjdan sonra normal kullanımda 2 gün, az kullanımda 3 gün gidiyor. hiç bir bug ve yavaşlama vs. de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 8 Temmuz 2026; 21:11:58 >_____________________________ -
Apple ne yapsa taklit ediyor kolpacı çinliler. Miui kodlarını kaldırıp liquid glass getirecekmiş kolpacılar.
HyperOS debloat listesi oluştururken zırt pırt çökerdi en ufak bir stabilliği yok. En stabili OneUI bu android arayüzleri arasında. 220 tane gereksiz uygulama kaldırıyorum OneUI 8.5’te yada 6.1’de bana mısın demiyor.
Xiaomi nin liquid glass adını verdiği yeni tasarım mı yok daha neler nerden buluyorlar bu değişik isimleri!
-
Xiaomi Redmi Note 15 pro+ m var her güncelleme geldiğinde güncelliyorum şuanda 379 pil döngüm var 1 saat şarj olup ortalama 12 saat pupg oynayabiliyorum bence guncelleyin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler