|
Web sitenizin organik trafiğini artırmak, Google’da ve özellikle yapay zeka destekli aramalarda (AIO/GEO) daha fazla görünür olmak istiyorsanız içerik + otorite odaklı SEO paketleri son dönemde oldukça etkili oluyor. Ben de EDS’nin hazırladığı SEO Paketlerini inceledim ve sizlerle detaylı şekilde paylaşmak istedim. EDS SEO Paketleri Ne Sunuyor? Tüm paketler şu temel çalışmaları kapsıyor:
Teknik SEO, hız optimizasyonu ve kapsamlı site içi SEO bu paketlere dahil değil (ayrı planlanıyor). Geliştirme Paketi şu anda en çok tercih edilen paket. Fiyat/performans oranı çok iyi, özellikle orta seviyede rekabeti olan siteler için ideal görünüyor. 12 Aylık Çalışma Süreci (Özet)
Etki genellikle 4-12 hafta içinde başlar, tam oturması 6-12 ayı bulabiliyor. Sıkça Sorulan Sorular (Kısaca)
Hangi Paketi Almalısınız?
Sitenizin mevcut durumunu ücretsiz analiz ettirmek ve size özel paket önerisi almak isterseniz EDS’nin sitesinden “Ücretsiz Analiz Talep Edin” butonuna tıklayabilirsiniz. eds seo - web tasarım - yapay zeka seoSEO Paketleri – İşletmenize Uygun Paket Seçenekleri – SEO Paketleri – Tanıtım Yazısı & GEO Hizmeti | EDS SEO https://edsseo.com/seo-paketleri |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler