|
Yıllarca yargı siyasetin etkisinde diyen Kılıçdaroğlu bugün mahkeme kararı ben ne yapayım diyor Dün Adalet yürüyüşü yapan Kılıçdaroğlu bugün mahkeme kararına saygı duyuyorum diyor Bugün Kılıçdaroğluna alkış tutan yandaş yalama sözde medya kanalları düne kadar Kılıçdaroğluna en ağır hakaretleri sözleri söylüyordu? Kavgaya yeniden başlıyorum diyen adam 13 seçim kaybetti ve bugün rakibi olduğu parti tarafından seçilmişlerin yerine "yargı" ile getirildi , siz bu adamın iktidarı değiştireceğine Türkiye'yi daha zengin daha Adaletli özgür demokratik daha yaşanır yapacağına inanıyor musunuz? Düne kadar Erdoğan için feto ile kol kola diyen Kılıçdaroğlu bugün kendi partisi kendi silah arkadaşlarına fetocu diyor Bugün başka bir siyasi partinin başka bir partiyi şekillendirmesini içine sindirip o koltuğa oturabiliyorsan , yarın başka bir parti aynı şeyi yaparsa ne olur diye düşünüyor musunuz? Edit : Aynı şeyler MHP genel başkanı Devlet Bahçeli içinde geçerli Ez cümle o koltukta ne varsa mezara onunla birlikte gömerdim ben olsam sizleri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother Tolga -- 1 Haziran 2026; 9:22:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt