Şimdi Ara

Asus TUF RTX 5080 OC 16 GB 20.04.2028 e Kadar Garanti- Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus TUF RTX 5080 OC 16 GB 20.04.2028 e Kadar Garanti- Faturalı

Takas yoktur. Herhangi bir sorunu yok. Tüm kutu içeriği eksiksizdir. Amazon TR den (satıcı Amazon TR) 20 Nisan 2025 Tarihinde satın alındı. Faturasıyla birlikte verilecektir. Kutu içeriğindeki çıkartma vs kullanılmadı. Tuf a özel ekran kartını tutucu parça da duruyor. Psu nun kendi kablosuyla kullandı. Çoklayıcı ile kullanılmadı. Mining yapılmadı. Coil whine yok. (240 hz ye kadar test ettim) Furmark testini ekledim. Kart ısınmıyor. Undervolt yapmadığım halde kart yaz sıcaklarında maksimum 62c gpu da 64c de memory gördü. 10 dk Furmark testinin sonucu resimlerde ekli kışın 60c yi geçemedi kart. Benim kasamın hava sirkülasyonu oldukça iyi sizde de 3-5 derece farkeder maksimum. Gpu-z görüntüsü de eklendi. Eksik Rop vs yok. İş yoğunluğu nedeniyle artık oyun oynayamiyorum bu nedenle satıyorum. Kargo ile gönderim vardır.

Sahibinden de çok sayıda referansım mevcut. Sahibinden de alacaksanız param güvende ile satmıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 73000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Nisan 2028 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.