Şimdi Ara

Casio ekranı renk değiştiren G-Shock saatlerini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casio ekranı renk değiştiren G-Shock saatlerini tanıttı
    Yaz aylarının yaklaşması ile hareketlenen Casio yeni ürünler tanıtmaya devam ediyor. Casio G-Shock serisine eklenen 4 yeni saat modeli renk değiştiren ekran teknolojisi ile daha eğlenceli bir yaz dönemi geçirmenizi amaçlıyor.



    Casio GMA-P21 ve GM-S21 serileri



    Casio GMA-P2100SR-1A, GMA-P2100SR-7A, GM-S2110SR-1A ve GM-S2110SR-7A adındaki yeni saat modelleri kompakt tasarımlarıyla sezonun tarzını yansıtırken, G-Shock konseptinin standart dayanıklılığını da koruyor.



    Serinin dikkat çeken özelliği, tüm modellerde kullanılan polarize buhar kaplama cam. Bu cam, bakış açısına göre renk değiştiren bir ton efekti sunuyor. GMA-P2100SR-1A ve GM-S2110SR-7A modellerinde yeşil tonlu cam kullanılırken, GMA-P2100SR-7A ve GM-S2110SR-1A modellerinde pembe ton hâkim.



    Ayrıca Bkz.Casio pili 7 yıl dayanan kol saatini tanıttı



    GMA modellerinde sekizgen kasa ve gümüş tonlu paslanmaz çelik çerçeve yer alırken GM modellerinde ise yuvarlak kasa ve saydam reçine çerçeve bulunuyor. Su geçirmezlik derecesi 200 metre olarak belirtilmiş. Saatler CR1025 piliyle çalışıyor ve pil ömrü yaklaşık üç yıl.



    Saatlerde dünya saati (31 zaman dilimi, 48 şehir ve UTC), 1/100 saniye kronometre, 24 saate kadar geri sayım sayacı, günlük beş alarm ve saat başı sinyal gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca çift LED aydınlatma, 2099 yılına kadar otomatik tam takvim, sessiz mod, aylık ±15 saniye sapma ve 12/24 saat formatı desteği mevcut.



    Japonya'da GMA-P2100SR modelleri 19.800 yen (124 dolar), GM-S2110SR modelleri ise 30.250 yen (190 dolar) fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Küresel pazarda da satışa çıkması beklenen modellerin Japonya dışındaki çıkış tarihleri henüz netleşmedi.



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/04/10/casio-gshock-summer-resort-2026-specs-price/







  • Saat bir ihtyaçtan çok takıya dönüştü, bu firmaların mikro şirket yapılandırmasına geçtiğini düşünüyorum yoksa nasıl hayatta kalacaklar.

    Ne zaman saat haberi okusam "Kim alıyor la bu saatleri" demekten alamıyorum.

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Hastaları cok. Tabi eskisi gibi ihtiyac icin f91w alan pek olmaz ama saat delileri ock


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165Hz

    Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    çok uzun zamandır böyle. 1997 de telefonumu aldığımdan beri saat benim için takı olmuştu zaten.

    pahalı saat ile ben zenginim diyenler ve aksesuar olarak kullanan var yoksa ne işe yarayacak

    akıllı saatler işe yarıyor ama.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASİO G-SHOCK SAAT G9100
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.