|
MacBook Neo rekor hızda satıyor: Apple üretimi iki katına çıkardı! (2. sayfa)
-
-
bu saydığın laptoplar ne malzeme kalitesi olarak ne de ekran kalitesi olarak macbook neo'ya yaklaşamıyor. hedef kitleler farklı, macbook neo alan birisi gtx1050ti'ın ne olduğunu bile bilmiyor, bu herkesin bilmesi gereken bir bilgi değil.
bana şarjı uzun giden, ekranı kaliteli olan, menteşesi 1 yıl sonra kırılmayacak bir laptop lazım, neo bana hitap ediyor, senin saydığın laptopları almam
-
499 dolara kadar düşün laptopta bütün ram'i tüketecek ne yapmayı hayal ediyorsun ki? windows ile macos'un kullandığı ram miktarları zaten aynı değil, macos için 8 gb günlük işlerde fazlasıyla yeterli. render alacaksan senin zaten giriş seviyesi bir laptop almaman lazım
-
@mystiery_ LOQ'da kronik anakart yanma sorunu var. HP Victus Hall sensör sorunundan ve fanın sesinden kullanamazsın. Asus en mantıklısı
-
ubuntu bile kuramiyorsaniz bilgisayarla ne isiniz var? telefon size fazla gelir sfsfsfdhsjsjsjfjfjf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dün pt.com.tr'den sipariş verdim öğrenci indirimiyle birlikte 31.999 tl ye satıyorlar. bu fiyata apple kullanıyor olmam bile mucize zaten ben derslerim için kullanacağım için çok yüksek konfigürasyona da ihtiyacım yok.
-
Pozitif Teknoloji'nin web sitesinde 32.000 liraya satılıyor ama ögrencilere yapıyorlar sadece bu indirimi. Ben dün sipariş verdim muhtemelen yarın elimde olacakmış. Renkleri çok güzel diye bundan alıyorum
-
Böyle şeyler söylemek günah olabilir AYRICA YERLİ VE MİLLİ PARDUS VEYA PİSİMİZ VARKEN UBUNTU DA NEYMİŞ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yardımlaşan ve paylaşan bir topluluk umut verir. -
biz gunah icindeyiz zaten cehnneme vip bilet :D ubuntu, pardus ne oldugu o kadar fark etmez, isterlerse win kullansinlar bence, urun dandik ve overpriced, starbucks bilgisayari, satin alimi hakli cikartmak icin oyle yaziyorlar, starbucks bilgisayari dememizden rahatsiz oluyorlar, gorunce "yeuvvv c00l cok sekil" tepkisi vermemizi istiyorlar o yuzden yukleyemezler falan diyorlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Nisan 2026; 7:24:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bilmemne işlemcili ekran kartlı bilmemne alabilirsiniz dediğiniz cihazların kasa kalitesi, pil süresi, ağırlığı ve stabilitesi düşünüldüğünde biraz kalite arayan insanın ilgisini çekmeyen ürünler haline geliyor. Mac çalışıyor, bu kadar. Ram düşük, fiyat yüksek ama sen ekranı kaldırdığın anda sürprizle karşılaşmıyorsun. Kimsenin de çok büyük derdi değil, kurtlu elma dediğiniz olay. Mac kullanıyorum. Bir sürü saçma şey var sıralayabileceğim, ama bunların hiçbirisi yukarıda yazdıklarım değil. Bilgisayar konusunda bilgim fazlasıyla yeterli. Bundan sonraki laptopumu amd ya da Intel olarak düşünebilirim, ama ailemin teknik bilgisi yok; hatta birçok insanın yok. Onlara Mac mini almayı düşünüyorum. İnsanların teknik bilgisi olması da gerekir mi, tartışılır. Forum Gemini'ye sorulunca, çözülebilecek sorunlarla dolu, ama birçok insan sorunlarının bu şekilde çözülebileceğini bile bilmiyor. Yüksek stabilitesi olan bir ürün, özellikle günde 1-2 saat bilgisayara ihtiyaç duyanlar için bile fazlasıyla iyi bir tercih sebebi. Ayrıca beğenmediğiniz işlemcinin performansı hiç de azımsanacak seviyelerde değil. Bu ürün bütün üreticileri tokatladı. Satışları birkaç ay sonra çok daha da artacaktır.
Thermal throttle sorunu olabilir ki ona da maruz kalanların çoğunun sorunları da ucuz bir termal ped ile çözülüyor. Sanırım o da Apple'ın garantisini de bozmayacak, çok da ucuza yaptırılabilecek bir şey.
Elimde bir tane de 1240p işlemci RTX 3050 Acer laptop var. Windows ile yapmam gereken şeyler olabilir diye satmadım. 1 senedir kapağını açma ihtiyacım olmadı.
1 sene dolmadan 140 W Apple şarj aletim arızalandı. Servis nasıl işleyecek, ona da bakacağım.
Çok takılmayın, Apple vergisi var, evet, ama paranız varsa o fiyatlara benzer kalitede alternatifini bulmak kolay değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 1 Nisan 2026; 9:53:6 >_____________________________ Bir deli kuyuya taş atar, bin akıllı çıkaramaz
-
macos arabirimi tirt ve kullanissiz finder igrenc dock igrenc gui suslu ama kullanisli degil windows 1000 kere tokatlar alirsin laptop windows gelir istersen dokunma onune geleni yuklemezsen o da calisir hem casual kullanim diyorsunuz hem de basit gunluk ister icin overpriced urun diyorsunuz
mac mini mevzusu tamamen baska o cihazlarda 4k pc monitoru bile iyi goruntu vermiyor, cünkü macos kazik apple monitore optimize, kazik monitor lazim, bilgisayarın fiyatının kac katı o monitorler biliyor musun? bilgisayardan pahalı monitor kullanırsın ahahaha
windows clear type cok daha keskin kristal gibi, macos kendi apple ekraninda bile bulanik gozukur normalde, bir windows'un fontlarına bak, bir macos'a :D hele ki pc monitoru.. mac mini de cok kullandim hatta bu mevzuyla cok ugrstım sonunda gidip Apple monitor aldım. Yani o da cop makine.. o cihazı kesinlikle PC monitoruyle kullanmam mesela.. Ben mini kullanırken APPLE monitorum vardı yani.. Sonra bu ikisini elden cıkarttım PC kullanmaya başladım.. PC'de Windows'ta 1080p bile kabul edilebilir MacOS'ta 4k PC monitoru bile cöp cünkü 218 PPI'ye ayarlı monitor de tam 218 PPI olmalı.. 218 PPI değilse igrenc bulanık gözükecek.. Bu böyledir.. Herifler font icin bir keskinlestirme teknolojisi kullanmıyor cünkü artık.. Subpixel anti alising MacOS'tan kaldırılalı cok oldu..
Mini tuzagına düsmeyin yani ya monitor alırsınız imac parasını gecer ya da bu niye böyle bulanık yeuv diyerek kullanırsınız :D Ucuz etin yahnisi apple ise yavan olur :D apple'da fiyat performans yok cünkü sadece tokatlama var..
Paran yoksa Apple'dan uzak duruyorsun yani öyle ekonomik apple ürünü falan olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Nisan 2026; 12:52:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Estağfurullah abi yarın bir gün herkesi geçip Allah CC'nin veli kulu olabilirsiniz. Ayrıca ITRAIL DESTEKÇİSİ win kullanmasınlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yardımlaşan ve paylaşan bir topluluk umut verir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sinoeis
Estağfurullah abi yarın bir gün herkesi geçip Allah CC'nin veli kulu olabilirsiniz. Ayrıca ITRAIL DESTEKÇİSİ win kullanmasınlar.Windows ve Linux ikisi de zio isletim sistemi. GCC ve Emacs yahudi mesela. ( Richard Stallman ) GNU = Yahudi. FreeBSD berkeley = Amerikan..
Ayrıca bu Yahudi mahudi zionist geyiklerini bir tarafa bırakırsak, BSD lisansı daha üstün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Nisan 2026; 8:2:50 >_____________________________ -
Nice marketing.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Yuddy
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt