< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 29 Mart 2026; 10:46:2 > |
Nuvio Media (Stremio alternatifi stream player) Beta
-
-
takip ediyorum, araştıracağım ve öğreneceğim. teşekkürler
_____________________________ -
Elinize sağlık, çok detaylı bir rehber olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Takip...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Üstad, çalışmanız ve güzel sunumunuz için teşekkür ederim.
Güncelleme geldiğinde; sıfırdan kurulum önermişsiniz, birazdan o işleme başlayacağım.
Sonrasında paylaşımlar, yardımlaşmalar için takipteyim.
Sağlıklı ve keyifli izleme dilekleri ile
Saygılar.
Takip.. Elinize sağlık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takibiniz, paylaşımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler...
Yazıyı hazırlarken yazı içinde geçen linklere DH'nin flag atıp kötü görüntü oluşturmasını önlemek için linkleri ilgili ifadelere köprü şeklinde bağladım. Bu bağlantılar yazıda altı çizilmiş şekilde gözükmektedir. İnternette ayrıca arama yapmanıza gerek kalmayacak şekilde yazı içinde geçen, ihtiyaç olabilecek tüm linkleri bu şekilde bağladım. O sebebten yazıyı okurken altı çizili kelime ve ifadelere ayrıca dikkat etmenizi öneririm...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende takipteyim.
Emek var teşekkürler konu için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “Uyuyan milletler, ya ölür ya da köle olarak uyanır." Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK -
Stremio konusunda o kadar süre bize katlandığınız için bizde size teşekkür ediyoruz 🙂...
Takip iyi bir alternatif olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lady luck is smilin'. -
üstad hem konu yeni hem ben farklı alanlardan daha önce bulup yaptığım denemelerde; acemilik-yanlış veya eksik bilgi vs. gibi durumlar sonucunda aşadıda ki açıklamaları belirteceğim. Eksik-yanlış vs. gibi durumlar var ise hem forumun bu bölümüne gelen arkadaşlardan benim gibi olanlara yardımcı olabilir hem de düzeltmeleri yapabiliriz amacı ile yazıyorum. Teşekkürler.
Uygulamayı kullanırken kumanda ikon ayarı var mı? bulamadım; Neyin üzerindeyim! göremiyorum, mause kullanarak işlem yapıyorum, film-dizi-ayarlar vs hangisi üzerinde olduğumu kumandadan göremiyorum.
Pc üzerinden eklentileri hesabımla düzenlediğimde; hesabım senkronize olması gerekiyorsa medya box da uygulamayı açıp kontrol ediyorum gerek eklenti gerek güncelleme kontrolleri yenileme yapıyorum ama pc de ki eklentiler uygulama üzerinde gözükmüyor.
Herhangi bir debrid vs. ücretli hesap olmadığından; torrentio seçenekleri gelsede göstermiyor.
Uygulama otomatik exo playeri seçse de altyazı opensubtitle v3 plus vs. nasıl çalışıyor? otomatik alması gerekiyorsa; altyazı seçeneklerinde dil TR ama herhangi bir film seçtiğimde exo ile başladığında; TR altyazı seçeneklerde olmadığı gibi indirme seçenekleri de yok.
Harici medya player kullandığımda; birden fazla medya playerde video sağlıklı açılırken hemen çoğunda altyazı bulma işi olmuyor ki vlc açıyor TR altyazı bulmuyor(güncel bir film ve başka ortamda bulunup indirilip izlenebiliyor.
Ayarlara girip opensubtitle v3 plus op.com, traltyazı.org vs de herhangi bir kullanıcı adı şifre ile giriş ayarı yok ya da ben bilemedim.
Savaş içinde savaş örneği ile stremioda açtığımda; ayarlarımdan ve medya uygulamasından TR altyazı uygun olanı bulup indirip izleniyor; aynı durum Lumero adlı stremio-nuvio uygulamaları alternatifinde de geçerli, rahatlıkça TR altyazı seçenekleri ile izlenebiliyor.
Kullandığım Zidoo Z9XPRO kendisi tüm formatları rahatlıkla oynatabilen bir box ve medya player 5.0 uygulaması stremio-lumero da ki filmleri çözüp oynatma ve altyazı seçeneklerini sorunsuz sunarken; nuvio da bu medya player uygulamasında oynatılamıyor;
Aynı durum kullanmakta olduğum zidooplexmod uygulaması içinde geçerli
Uzun olduğunun farkındayım ve özürdilerim.
Lumeroyu siz de denemiş ve görüşünüzü kısaca kıyaslamıştınız; Lumeronun torrentioyu stremio gibi alması göstermesi, ücretli bir debrit-torbox vs. hesabı olmadan da gösterebilmesi ve ayarlar üzerinden çok iyi altyazı seçenekleri sunması ve bir filmi açtığımda; üretilmiş tüm altyazı seçeneklerinin gelmesi ve seçilmesi güzel.
Eksik ya da yanlış ayar ve bilgiler yazdıklarımda mevcut ize düzelterek doğruya ulaşmak isterim,
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 26 Mart 2026; 11:42:44 >_____________________________ -
Geri bildirimleriniz için teşekkürler... Karşılaştığınız sorunlara kendi tespitlerime göre cevap vereyim:
=> "Uygulamayı kullanırken kumanda ikon ayarı var mı? bulamadım; Neyin üzerindeyim! göremiyorum, mause kullanarak işlem yapıyorum, film-dizi-ayarlar vs hangisi üzerinde olduğumu kumandadan göremiyorum."
- Uygulamanın Android tarafında mobil ve TV/Box sürümleri var. Çapraz olarak kurulabiliyorlar mı emin değilim, denemedim. Eğer Zidoo z9x pro cihazınıza olması gerektiği gibi TV/Box sürümünü kurduysanız TV'ye göre optimize edildiği için mause hareketlerine ve tıklamalarına tepkime vermeyecektir. Kumanda kullanımında ise Shield TV'de ben bir sorunla karşılaşmadım hatta kumandanın uygulamada oldukça seri olduğunu söyleyebilirim. Kumanda ile kullanımda hangi seçenek üzerinde olduğunuzun anlaşılmaması durumu ise Görünüm ayarlarından olabilir. Kurulumla seçilmiş temaya dıkunmadım. İlgisi var mıdır bilmiyorum ama benim Shield'de karanlık tema hakim olduğundan default olarak siyah/beyaz renklerin kullanıldığı White teması ile yüklendi ve ekranda da görüldüğü gibi gayet farkedilebilir görünürlükte. Sizde farklı bir tema seçili ise bununla değiştirerek dener misiniz:
=> "Pc üzerinden eklentileri hesabımla düzenlediğimde; hesabım senkronize olması gerekiyorsa medya box da uygulamayı açıp kontrol ediyorum gerek eklenti gerek güncelleme kontrolleri yenileme yapıyorum ama pc de ki eklentiler uygulama üzerinde gözükmüyor."
- Öncelikle TV sürümüne hesap bilgileriniz ile giriş yaptığınızdan emin olun. Ayarlardan hesap kısmına baktığınızda şu şekilde bir ekranınız olmalı:
PC üzerinden denemedim ama mobil uygulamasında (Android) Nuvio Sync aracılığıyla senkronize olduğu gözüküyor. Uygun vaktinizde mobil cihazınızada yükleyerek dener misiniz? Ayrıca ben Stremio'dan eklenti taşımalarımı mobil web tarayıcı aracılığıyla yapmıştım ve şu anda da Shield'de o eklentileri kullanıyorum.
=> "Herhangi bir debrid vs. ücretli hesap olmadığından; torrentio seçenekleri gelsede göstermiyor."
- Bendeki eklentilere debrid hizmetleri tanımlı olduğu için diğer durumu deneyemiyorum. Torrentlar hiç mi listelenmiyor veya listeleniyor ama tıkladığınızda oynatmaya başlamıyor mu? Eğer güncel bir içerik listeleniyor ama oynatmaya başlamıyor ise paylaşım oranı düşük olduğundan, dosya bitrate'i yüksek olduğundan veya servis sağlayıcınızın P2P kısıtlama getirdiğinden olabilir. Boyutu, bitrate'i, çözünürlüğü daha düşük içerikleride dener misiniz; onlarda da aynı sorun oluyor mu?
=> "Uygulama otomatik exo playeri seçse de altyazı opensubtitle v3 plus vs. nasıl çalışıyor? otomatik alması gerekiyorsa; altyazı seçeneklerinde dil TR ama herhangi bir film seçtiğimde exo ile başladığında; TR altyazı seçeneklerde olmadığı gibi indirme seçenekleri de yok.
Harici medya player kullandığımda; birden fazla medya playerde video sağlıklı açılırken hemen çoğunda altyazı bulma işi olmuyor ki vlc açıyor TR altyazı bulmuyor(güncel bir film ve başka ortamda bulunup indirilip izlenebiliyor.
Ayarlara girip opensubtitle v3 plus op.com, traltyazı.org vs de herhangi bir kullanıcı adı şifre ile giriş ayarı yok ya da ben bilemedim."
- Uygulamanın altyazı hizmeti Stremio ile bire bir aynı aslında. Öncelikle uygulamanın altyazı ayarlarında birinci tercih olarak Türkçe'yi seçmiş ve diğer ayarları yapmış olmalısınız. Mobil sürümdeki altyazı ayarlarında TV sürümünden farklı olarak dahili altyazıya öncelik verme seçeneği mevcuttur. Ayrıca oynatıcı ayarlarındaki varsayılan olarak seçili dahili oynatıcıyı değiştirmemelisiniz. Nuvio içeriği oynatmaya başladığında oynatıcı menüsündeki altyazı ikonuna tıklarsanız altyazı eklentilerinden getirdiği seçenekleri görürsünüz. Bu altyazılar uygulamanın geçici belleğine alınıyor, ayrıca indirmeye gerek yoktur. Kullandığınız eklenti benim önerdiğim Opensubtitle v3 sürüm: 1.0.0 yani şu linkteki ise anonimdir, opensubtitle hesabınıza girmeye gerek kalmadan işini yapar. Opensubtitle en geniş arşivi olan sitedir. Eğer bir altyazı orada yoksa başka sitelerde de olmadığına emin olabilirsiniz. Varsa büyük ihtimal makine çevirisidir:
https://opensubtitles-v3.strem.io/manifest.json
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Mart 2026; 15:9:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
@tayaydin hocam ben geçenlerde kurdum ." Herhangi bir debrid vs. ücretli hesap olmadığından; torrentio seçenekleri gelsede göstermiyor." benim de debrid üyeliğim yok torentio üzerinden videolar gösteriliyor ama oynatmıyor. torrent üzerinden video oynatma özelliği henüz aktif değil gibi bir hata veriyordu. ben de uygulamayı silmiştim. henüz debrid üyeliği olamadan torentio kullanılmıyor sanırım
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim 👍🏻...
rica edeim
Geri bildirimler için çok teşekkür ederim.
Sizin ekran paylaşımlarınız sonrasında kontrol ettiğimde; uygulama yanlış olmuş, doğru uygulama ile hemen hemen hepsi düzelmiş oldu.
Bunun için çok özürdiler ve teşekkür ederim.
Torrentioya gelince; zaten sistem örnek:sınners; seçtiğimde eklentilerden bütün taramaları yapıp ekrana getiriyor ama öncelik nuvıo stremio addon/elfhosted vs. gösterilebilecekler geliyor sonra torrentio eklentilerinde gelen farklı gb lardan hangisi tıklasak hiç birinde tepki vermiyor.
Tahmin doğru ise bu bağlantı realdebrid ücretli olmaz ise herhangi bir oynatma yapmıyor yani stremio ya da lumera gibi değil. Yanılma payımda yüksek olabilir
Tekrar hem özür hem teşekkürlerimi bildiririm
Saygılar
bende de oynatmıyor.. tüm ayarlarım tamam. debrid şart sanırım.
_____________________________ Grundig 55 GGO 9900 B Oled
NVIDIA SHIELD Pro
Ps5 -
Eklenti taşıyınca APİ keyler de bir sorun olurmu acaba bilginiz varmı ? yoksa tekrardan mı oluşturmak lazım
⚠️ Şu an uygulama ile torrent kaynaklı izlemeler yapılamıyor; http kaynaklı izlemeler yapılabiliyor. Eğer debrid üyeliğiniz varsa (debrid hizmetleri torrent'i http'ye çevirdiği için) uygulamayı sorunsuz kullanabilirsiniz. Kararlı sürüme kadar bu durumun düzeltilip geliştirilmesini bekliyoruz ⚠️ |
|
Paylaşım için teşekkürler. Sizin paylaştığınız linki @BILGILI'nin paylaştığı link ile beraber "Çeşitli web siteleri aracılığıyla Stremio'dan Nuvio'ya eklenti ve ayarları aktarma" başılığı altında ilk mesaja ekledim
Bu vesile ile tekrar hatırlatmak istiyorum. Sayfa takipçileri tarafından paylaşılan faydalı bilgileri arada kaybolup gitmesin diye paylaşanın adına teşekkür ile beraber ilk mesaja ekliyorum. İlgili kişileri her güncellemede bildirimle rahatsız etmemek adına etiket yapmadan alıntı yapıyorum... Sizlerinde katkıları ile sevgi ve saygı içinde uzun ömürlü bir sayfa olması ümidiyle iyi hafta sonları dilerim... 🙏🏻 |
Benzer içerikler
- ip tv apk
- mi box kumanda çalışmıyor
- h264 player
- inat tv reklam engelleme
- stremio nedir
- en iyi televizyon markası
- android tv box
- 2026 televizyon
- hdr ne işe yarar
- tcl qm7k
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

dalu
Konudaki Resimler