|
Merhaba. Bütçem maksimum 1.050.000 TL'ye çıkıyor. Otomatik vites bir araç bakıyorum. 2011 corsadan geçeceğim. Aslında tercihen büyük olsa güzel olur ama yılını yükseltmek istediğim için 2020'li yıllarda olacaksa B sınıfı otomobil de olabilir. Sanayideki ustalar müşterileri öpme derdinde. Beni ustayla, sanayiyle falan uğraştırmasın. 2-3 yıl yağımı filtremi değiştirip kontağımı çalıştırayım binip gideyim diyorum. Malum multimedya yasakları gündemde. Riske girmemek için orijinal ekranlı ve geri görüş kameralı olsun mutlaka. Eşimle beraber kullanacağım. Seçenek olarak 2020-21 model 50-70 bin km hatasız, boyasız, değişensiz 1.2 puretech tam otomatik Citroen C3 ilgimi çekti. 1.2 Puretech motorda 30 bin liraya trigeri değiştirirm kafam rahat olur başka bir sorunla karşılaşmam diye düşündüm. Yılda 25 bin km yol yapıyorum. Uzun yola çıkıyorum. Citroenin sınıfına göre konforlu olduğu söyleniyor. Ve yüksek oturma pozisyonu eşim için iyi olacak gibi. Clio düşünmüyorum. 1.0 tce motordaki sorunlar tam benim baktığım kilometrelerde başlıyor. Ayrıca o araca karşı önyargım var. Siz ne önerirsiniz? ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt