Şimdi Ara

CANON EOS 2000D 18-55 MM IS II ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikili nasıldır arkadaşlar kullanan var mı acaba? Giriş seviyesi cihaz 20 bin liralara almak mantıklı olur mu acaba

SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • Bu günlerde aynı cihazı ben de gözüme kestirdim.

bir kaç yere bakındım, fakat şöyle bir risk ile karşı karşıya kaldım. internetteki satıcılar canon eurasia garantili diye satıyorlar ama ithalatçı garantili çıkıyor makina. bu riski göz önüne alıp da sipariş verin.

ikinci olarak, makina giriş seviyesi bir makina. Daha önceden DSLR makina tecrübeniz oldu mu bilmiyorum, ama bu seviyeden çok şey beklemeyin.

Neyin ne olduğunu öğrenirsiniz, fotoğraf çekimi üzere bir kursa gitme fikriniz var ise bu makina size eşlik eder.

İthaçatlı garantil olanlar 20Bin TL civarı bir fiyatla satılıyor şu an. Diğerleri 26 Bin TL bandında.

İkinci el sitesinde ise kullanılmış olanları, az shutter sayısına sahip temiz kullanılmış cihazlar 15 Bin gibi rakamlara bulunuyor.

üstad teşekkürler cevap için. Kararım ikinci el Canon 6D olacak ful frame temiz bulursam. daha önce pentax kullandım dolayısıyla bilgi sahibiyim giriş seviyesi bir cihaz beni tatmin etmez artık. uzun bir ara verdim yeniden başlamak istiyorum

SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.