|
nubia Neo 5 GT oyuncu telefonu fanlı yapısıyla dikkat çekiyor
-
-
Bu işlemci için fanlı soğutma koyup adına oyuncu telefonu demeleri tam bir pazarlama hilesi.
-
Telefonda oyun oynayana az bile bu yaptıkları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
red magic harici gerisi faso fiso oyuncu telrfonun tutmasi icin telde diger cihazlarin acamadigi aaa oyunlar koysunlar önce öyle satarlar
o fanın zaten bir işe yaramayacağı belli de 7400 koyup fiyatı 400 euro demek ben keriz arıyorum tezgahı açmakla aynı şey demek.
Bu neo serisi zaten komple keriz avı
-
Güzel saçmalamışsın bir de 15 yıllık üye olacaksın. Telefonda oyun oynamanın nesi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mobil oyunlar ya oyun içi satış için yapılmış servis oyunları yahut dibine kadar reklamla dolu çöpler. Tamemen insanları hırslandırma ve para harcatma üzerine kurulu tüm mobil oyun sektörü. Bu mesajıma katılmıyorsan alıntılama gerek yok.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İntelBabaMobil oyunlar ya oyun içi satış için yapılmış servis oyunları yahut dibine kadar reklamla dolu çöpler. Tamemen insanları hırslandırma ve para harcatma üzerine kurulu tüm mobil oyun sektörü. Bu mesajıma katılmıyorsan alıntılama gerek yok.
Para harcatma üzerine kurulu demişsin yapımcının amacı ne olacaktı başka? Almak zorunda olmadığın oyunlar oynarsın veya offline oynarsın ne olacak? Neyse sen mutsuzsan telefondan oyun oynarken oynamazsın. Ben mutluyum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uzakdoğu pazarı için üretilmiş bizim ülkemize gelse satışı 3000 adeti geçemez
3.5mm kulaklık girişi olmayan oyuncu telefonu.......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt