Şimdi Ara

Trabzonlu taksici Togg T10F'yi tercih etti: Peki yaptığı mantıklı mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
5.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ula temel ben telefon şifremi yanlış gireyrum, bana yanlış girdin diyor, hani benden başka kimse bilmiyordu.

Temel : ula dursun beni de bi sıkıntı bastı.

• Toplu taşıma araçları ve taksilerin tamamının elektrikli olması gerekiyor.

^_^
  • Geçen ay yaşadığımız tecrübeye göre taksi gibi kaza yapma oranı yüksek arabalarda yeni çıkan araçları kullanmak doğru değil. Bizim yeni Hyundai ye garajdan çıkarken hafif vurdular, tampon düştü sol far kırıldı. İkisi için araç serviste 11 gün bekledi ve 320bin lira masraf çıktı. Yeni araçlarda yedek parça bulması zor, sanayiiye de götüremiyorsun. (Kaskodan gitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 4 Mart 2026; 16:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Yalnız Egea, TOGG zımbırtısından neredeyse 1 milyon lira daha ucuz onu ne yapacağız :D

• ebediezel kullanıcısına yanıt

iniyorsun diye aşırı yaktığın mazotu sana geri vermez araç. yokuşta 20 lt yaktığında inişte yakmaz sadece.

Togg faizsiz kredi seçeneğiyle çok daha uyguna gelebilir.. Egea manuel ve turbosuz yağ yakan 2 airbagli tofaştır..

Kmo gişelerdeki kazasında gördük atomlarına ayrıldı resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 5 Mart 2026; 12:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Direk ilk alım maliyetinde faizsiz kredi seçeneğinde TOGG iyi durabilir

TOGG 2.5 milyon

EGea dizel bize 1.6 taksiciye belki 1 milyon tl

Kaza yaptıklarında çıkma dahi olsa EGEA parçası hemen bulunur araba yürür. Taksi yatmaz

TOGG güzel araba ana kaza sonrası plaka sahibi üzülür

• cosef kullanıcısına yanıt
    1.4 falan 1.6 milyona dolusu var ki bizim taksiciler düz ara boşunun manuelini alıyor. 850-900 civarına alıyorlar diye biliyorum.

• Çok iyi valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ebediezel kullanıcısına yanıt
    Olmaz işte onu anlatmaya çalıştım. Düz yolda 7 lt yakıyorsa yokuşta 20 lt yaktığında inişte onu kompanse edemez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.