Şimdi Ara

High On Life 2 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: 1
Giriş
  • High On Life 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun bütün sürümler ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Font eklenmiştir.

Emeği Geçenler

VolkTyson / N. / Sweaty / Indra

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için oyunun dosya konumundaki "Highonlife2_YamaKaldır.exe"sini kullanabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2: Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümlerini sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

LİNKLER

High On Life 2 Türkçe Yama İndir

High On Life 2 Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

High On Life 2 Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, bugün çıkış yapan High On Life 2 oyunu için High On Life 2 Türkçe Yamasını hazırladık. Bu videomuzda High On Life 2 Türkçe Yama Kurulumunu göstereceğim. Herhangi bir sorun yaşamamak için, videoyu sonuna kadar izlemenizi öneriyorum. High On Life 2 Türkçe Yama İndir: https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/high-on-life-2-turkce-yama-indir Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Yorumlarda görüşlerinizi ve sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videolarının gelmesini istiyorsanız kanalımıza abone olmayı, videomuzu beğenmeyi ve bildirim zilini açmayı unutmayın. #highonlife2 #türkçeoyun #türkçeyama
    https://www.youtube.com/watch?v=Qe4xmFpnwLE&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 14 Şubat 2026; 3:11:29 >

• Rick and Morty v.2 gelmiş, çeviri için yine yeniden her zaman teşekkürler :)

MSI RTX3080 10GB SUPRIM X 10G GDDR6X 320bit / MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms / ASUS ROG STRIX X570-F GAMING / AMD Ryzen™ 5 5600X MPK 3.7GHz / G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB / Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD / CORSAIR RM850x 850W / COOLER MASTER MasterBox TD500 ARGB / SilverStone PF360 ARGB
  • 454545454545 4 kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar High On Life 2 Türkçe Yama 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geri dönüşün için teşekkürler. Kontrol ederim, eğer yamadan kaynaklı bir problem ise güncelleme veririz.

Tşkler geri dönüş için sadece son bölümde yaptı bu hatayı çok fazla kişi konusuyo o sahnede belki o yüzden altyazılar cakisiyo olabilir.ben bitirdim oyunu finali mehh iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killerfrosttt001 -- 23 Şubat 2026; 10:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Killerfrosttt001

Tşkler geri dönüş için sadece son bölümde yaptı bu hatayı çok fazla kişi konusuyo o sahnede belki o yüzden altyazılar cakisiyo olabilir.ben bitirdim oyunu finali mehh iste

Anladım, sahneyi izleyip metinleri kontrol edeceğim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.