Şimdi Ara

Seiko SSB377P1, Pagani Design PD-1783

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
3
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Seiko SSB377P1, Pagani Design PD-1783

- Pagani Design PD-1783: Safir cam, Seiko NH36A otomatik mekanizma, gün ve tarih göstergesi, 42 saat güç rezervi. Sıfır. Hollanda'dan gelirken, arkadaşım getirdi. Saat sayım arttı. O yüzden ilana koydum. Fiyat 9000TL. Pazarlık, takas yoktur. Detaylı bilgi için:

Pagani Design PD-1783: Day and Date, Sapphire, 10BAR | Automatic | 40mm

- Seiko SSB377P1: Hardlex cam, quartz, 12 saate kadar kronometre, takimetre, tarih göstergesi, kasa ve kordon malzemesi paslanmaz çelik. Aldıktan bir süre sonra otomatik dalgıç, solar/bluetooth özellikli G-Shock saatlere heves ettim. O yüzden kullanmadım. Kutusundan çıkarmadım, bakla kısaltmadım. 5 Kasım 2025 Turkuaz Time (Seiko yetkili satıcı) faturalı; bu tarih itibariyle 3 yıl Aydın Saat (resmi distribütör) garantili. Fiyat 8000TL. Pazarlık, takas yoktur. Detaylı bilgi için:

SSB377 | Seiko Watch Corporation

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.