Şimdi Ara

Online Gaming'de En İyi VDSL Bağlantısı Hangi Firmada? (Marmara Bölgesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar millenicom mağdurları olarak geçecek yer arıyoruz, vdsl bağlantısı olan, özellikle akşamları oyun oynayan arkadaşlardan öneri rica ediyorum. Jitter ve bufferbloat değerleri iyi packetloss sorunu yaşamayanlar öneri yaparsa sevinirim.

Özellikle path of exile 2, WoW gibi oyunları oynayanlar varsa çok faydalı olur önerileri.

Bufferbload testi için https://www.waveform.com/tools/bufferbloat

Jitter ve packetloss testi https://speed.cloudflare.com

Türknet ile geçmişte çok sorun yaşadığımdan oraya geçmeyi düşünmüyorum.

Not: Şuan gibirnet'e geçmeyi planlıyorum, orası ile alakalı da görüşleri olanlar yazarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Ocak 2026; 23:59:12 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• Gezdiğim firmalar arasında ene iyi ping Fİxnet de idi . türknet dışında fixneti rize de kullandım

İstanbulda Türknet en iyisi idi bunlar dışında netgsm kullandım netspeed kullandım 10 MS fazlaydı türknete göre ttnet ile aynı gibiydi Netgsm netspeed

ben rize de olduğumdan mı bilmiyorum FİXnet ilk bağlattığımda kötü idi aradım düzeldi son 1 haftadır gene prime time zamanı oyunda bir fark görmüyordum ama webde gezerken problemli idi site yüklenmiyordu tekrar yükle diyordum açıyordu vs ama oyunda problem olmuyordu.

Uzun lafın kısası türk.net en iyisi kullandıklarım arasında sonra fixnet sonra netgsm

superonlineden kesinlikle uzak dur, diğer tüm sağlayıcılar sanırsam turktelekom kullanıyor yurt dışı çıkışları için tabii tam emin değilim yani bildiğim kadarıyla..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.