Şimdi Ara

######--2008 OKS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ --###### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
886
Cevap
0
Favori
58.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tommiks

ben bu sene girdim hepinize başarılar arkadaşlar istediğiniz yerlere girersiniz inşallah ama sakın 7.sınıftaki netlere güvenmeyin 7.sınıfta son sınavda 90 net mi ne yapmıştım 8.sınıfa 70 netle başladım oks 80 net yaptım

Alıntıları Göster
    Yok mu gelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-17B5D9F8B

arkadaslar oncesiyle sonrasiyla oks de basarilar dilerim size ben 2006 oks den 389 puan almistim (FM) ve %3 de idim Turkiye'de size de basarilar
    (Ingilizce tam bir basbelasi oluyor lise 1 de)

Alıntıları Göster
    2007 oks sonucum
    türkçe=25d 0y
    mat=25d 0y
    fen=19d 2y
    sos=22d 3y
    hiç bir zaman sinirlenmeyin bnm son denemede türkçeden 12 yanlışım çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: laikcocuk

2007 oks sonucum
    türkçe=25d 0y
    mat=25d 0y
    fen=19d 2y
    sos=22d 3y
    hiç bir zaman sinirlenmeyin bnm son denemede türkçeden 12 yanlışım çıkmıştı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cagdas acarı da ben yazmıştım göremeyince gitmedi sandım özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yk03

ya arkadaşlar okulların taban puanlarını hangı sıtede bulabrlz bulamadı bı turlu butun okulların listesini

Bilge Kaan lisesi
    terakki lisesi
    bahcesehir lisesi
    robert koleji(meraktan:P)

Öğrenmek ıstıyorum bilen varsa yazabilrmı bırde o puanın kac net e denk geldiğini yazarsa cok makbule geçer

Alıntıları Göster
    Eklemezsen ekleme

• quote:

arkadaslar oncesiyle sonrasiyla oks de basarilar dilerim size ben 2006 oks den 389 puan almistim (FM) ve %3 de idim Turkiye'de size de basarilar

Alıntıları Göster
    bu forumun yas ortalaması amma dusuk ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: everythingbutthegirl

bu forumun yas ortalaması amma dusuk ya

Alıntıları Göster
    hocam zati adı üstünde 2008 de oks ye girecekler klübü yaş ortalaması tabii ki de 14 civarı olacak bir abeslik yok durumda bu arada 8. sınıf konularını bilmeden 2007 oks de 88 net yapmıştım

türkçe 24 doğru 1 yanlış 0 boş
    matematik 17 doğru 0 yanlış 8 boş
    fen bilgisi 23 doğru 2 yanlış 0 boş
    sosyal bilgiler 25 doğru 0 yanlış 0 boş

matematik batırmıştı kareköklü sayıları falan bilmeden ben de sinirlendim kendime aldım üç beş tane konu anlatımlı oks soru bankası kareköklü sayılar bitti öğrenince çok da zor bi konu değil zaten ama 8. sınıfta karşılaşacağımız en zor konu harfli ifadeler dir dolayısıyla bu konuyu hocalarınız eşliğinde dikkatli bir şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim yoksa tek başınıza çok zor olur gerekirse hocaya konuyu tekrar ettirin utanmayın yeterince çalışırsanız kimsenin birinci olmaması için bir neden yok kendinize güvenin ama fazla değil çalışmaktan bıkmayın eğlence olarak görün çalışmayı çalışmaktan zevk alın bu ülkenin bizlere ihtiyacı var unutmayın bu ülkeye layık evlatlar olabilmemiz için çok çalışmak zorundayız o yüzden ileriiiiiiii (coştum ben de bayaa )

• quote:

Orijinalden alıntı: ms dos is the best

hocam zati adı üstünde 2008 de oks ye girecekler klübü yaş ortalaması tabii ki de 14 civarı olacak bir abeslik yok durumda bu arada 8. sınıf konularını bilmeden 2007 oks de 88 net yapmıştım

türkçe 24 doğru 1 yanlış 0 boş
    matematik 17 doğru 0 yanlış 8 boş
    fen bilgisi 23 doğru 2 yanlış 0 boş
    sosyal bilgiler 25 doğru 0 yanlış 0 boş

matematik batırmıştı kareköklü sayıları falan bilmeden ben de sinirlendim kendime aldım üç beş tane konu anlatımlı oks soru bankası kareköklü sayılar bitti öğrenince çok da zor bi konu değil zaten ama 8. sınıfta karşılaşacağımız en zor konu harfli ifadeler dir dolayısıyla bu konuyu hocalarınız eşliğinde dikkatli bir şekilde öğrenmenizi tavsiye ederim yoksa tek başınıza çok zor olur gerekirse hocaya konuyu tekrar ettirin utanmayın yeterince çalışırsanız kimsenin birinci olmaması için bir neden yok kendinize güvenin ama fazla değil çalışmaktan bıkmayın eğlence olarak görün çalışmayı çalışmaktan zevk alın bu ülkenin bizlere ihtiyacı var unutmayın bu ülkeye layık evlatlar olabilmemiz için çok çalışmak zorundayız o yüzden ileriiiiiiii (coştum ben de bayaa )

Alıntıları Göster
    İnşallah istediğiniz yerlere girersiniz ben geçen sene girdim ve 356 puan aldım beni zaten amtematik batırdı.
    Gerçekten ms dos is the best arkadaşımızın dediği The Sceret kitabını okuyun işe yarar
    Gerçi ben inanmıyom sıra ama neyse okuyun
    İstediğiniz yeri tutturamazsanız veya benim gibi yüksek bekleyip düşük alırsanız aynı şey galiba üzülmeyin
    Çünkü önemli olan oks deil önemli olan öss
    Ben okuldaki arkadaşımı 20 puanla geçiyodum ve son sınavlarımda 400 ü geçmeye başladım fakat oks de 356 aldım ve o çocuk beni 20 puanlşa geçti ama hayırlısı
    Herşey sizin için hayırlı olur inş büyünce filozof falan olmayı düşünüyorum şimdiden ısındım

MEB kazma moralini bozma
    Bunuda ekliyorum
    Heee ayrıca bişey daha 2007 deki sistemde Meb harbici battı herşeyi karıştırdılar
    Bikaç yıl sonra sırf gızıklığına benim eski okul müdür yardımcısı onlara dava açıcak
    O adamı tanısaydınız harbici Mebe iice sinir olurdunuz

MEB

Hepsi benim düşüncemdir isteyen edinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 18 Ağustos 2007; 20:46:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

İnşallah istediğiniz yerlere girersiniz ben geçen sene girdim ve 356 puan aldım beni zaten amtematik batırdı.
    Gerçekten ms dos is the best arkadaşımızın dediği The Sceret kitabını okuyun işe yarar
    Gerçi ben inanmıyom sıra ama neyse okuyun
    İstediğiniz yeri tutturamazsanız veya benim gibi yüksek bekleyip düşük alırsanız aynı şey galiba üzülmeyin
    Çünkü önemli olan oks deil önemli olan öss
    Ben okuldaki arkadaşımı 20 puanla geçiyodum ve son sınavlarımda 400 ü geçmeye başladım fakat oks de 356 aldım ve o çocuk beni 20 puanlşa geçti ama hayırlısı
    Herşey sizin için hayırlı olur inş büyünce filozof falan olmayı düşünüyorum şimdiden ısındım

MEB kazma moralini bozma
    Bunuda ekliyorum
    Heee ayrıca bişey daha 2007 deki sistemde Meb harbici battı herşeyi karıştırdılar
    Bikaç yıl sonra sırf gızıklığına benim eski okul müdür yardımcısı onlara dava açıcak
    O adamı tanısaydınız harbici Mebe iice sinir olurdunuz

MEB

Hepsi benim düşüncemdir isteyen edinebilir

Alıntıları Göster
    hepinize başarılar.ya aslında ben taaa 2005te girmiştim hiç çalışmadığım halde (gerçekten tek test bile çözmemiştim ) 362 puan almıştım ama tabi puanlar çok yükselmişti girememiştim bi yere ama yine de size tavsiyem çok test çözün ve soruları tanıyın.bi de çok kitap okuyun ki türkçe paragraf sorularında zorlanmayın,oke

• quote:

Orijinalden alıntı: juRiSt´z

hepinize başarılar.ya aslında ben taaa 2005te girmiştim hiç çalışmadığım halde (gerçekten tek test bile çözmemiştim ) 362 puan almıştım ama tabi puanlar çok yükselmişti girememiştim bi yere ama yine de size tavsiyem çok test çözün ve soruları tanıyın.bi de çok kitap okuyun ki türkçe paragraf sorularında zorlanmayın,oke

Alıntıları Göster
    ms dos is the best arkadaş sen hakkatten o kadar net yapmışsan seneye robert burslu seni beklio

• quote:

Alıntıları Göster
    ben bu sene yani 2007 de girdim.84.33 net yaptim.oks puanim 441 ozel okulla 726.Diploma notunun etkili olmasi benim icin cok kotu oldu turkcem 3 tu ama sonra hocam ozur diledi ben kimlere 5 vermisim de senin ortalamani dusurmusum diye.yuzune bakmadim tabe.MEB kotu calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan_93

ben bu sene yani 2007 de girdim.84.33 net yaptim.oks puanim 441 ozel okulla 726.Diploma notunun etkili olmasi benim icin cok kotu oldu turkcem 3 tu ama sonra hocam ozur diledi ben kimlere 5 vermisim de senin ortalamani dusurmusum diye.yuzune bakmadim tabe.MEB kotu calisiyor

Alıntıları Göster
    bncede siploma notu çok kötü oldu önüne gelenin yıl sonu ortalaması beş nereyi kazandı bnm saolsunlar 4.92 bu yüzden yaklaşık 100 sıra kaybettim 1000 lerde olacağıma 1100 lerdeyim meb hiçte ii çalışmıo
    sonuçların açıklandığı günkü terbiyesizliği unutmadınız herhalde

• quote:

ms dos is the best arkadaş sen hakkatten o kadar net yapmışsan seneye robert burslu seni beklio

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: laikcocuk

hocam yalan yok bizde yalana ihtiyacım yok inşallah dediğin olur çalışırsak hepimizin olur bu sene 100 tane oks birincisi çıkaralım bu forumdan haydi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ms dos is the best

quote:

Orjinalden alıntı: laikcocuk

hocam yalan yok bizde yalana ihtiyacım yok inşallah dediğin olur çalışırsak hepimizin olur bu sene 100 tane oks birincisi çıkaralım bu forumdan haydi :D

Alıntıları Göster
    Bende 2007de girdim. TM:470-MF:471 puan yaptım. Size bnden bi tavsiye asla heycan yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: chackal

Bende 2007de girdim. TM:470-MF:471 puan yaptım. Size bnden bi tavsiye asla heycan yapmayın

Alıntıları Göster
    Bende 2007 de girdim beklediğimde az geldi.406 puan çıktı.Sınavda yapamadığınız sorularda fazla takılmayın yoksa son 5 dk benim gibi 10 matematik sorusu çözmek zorunda kalabilirsiniz
  • quote:

Alıntıları Göster
    eKLE +90 nET
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orjinalden alıntı: Gcalper

Hehe ben bu sene girdim
    4 yanlış sosyal 3 yanlış fen gerisi full = 474,6 puan

izmir fen lisesine yerleştim

[Haftada 10-15 soruyla]
    Bi kere düzgünce çalıştıysam top oliyim(düzgün olmadan da çalışmadım aslında )

Hepinize sınavda başarılar

atıyorsun çok belli inek gibi çalışanlar hep boyle der çalışmıyorum diye ben kabul ediyorum son sene 200 soru günde çozudugumu ama karşılıgını da aldım senin gibi yok haftada 10-15 soru yok günde 5 soru filan

millet aptal degil dielim biz senin 15 soru çozdugune inandık eline ne geçicek ?
    biz Gcalper çok zekiymiş 15 soruyla 476 mı yapmış dicez

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Hehe ben bu sene girdim

[Haftada 10-15 soruyla]

atıyorsun çok belli inek gibi çalışanlar hep boyle der çalışmıyorum diye ben kabul ediyorum son sene 200 soru günde çozudugumu ama karşılıgını da aldım senin gibi yok haftada 10-15 soru yok günde 5 soru filan

millet aptal degil dielim biz senin 15 soru çozdugune inandık eline ne geçicek ?

Adam bana çok zeki deyin diye bişey demişmi ?

Ben görmedim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: olcay34

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Hehe ben bu sene girdim

[Haftada 10-15 soruyla]

Adam bana çok zeki deyin diye bişey demişmi ?

Ben görmedim de.

Alıntıları Göster
    90 üstü umud ediom hedef afl benide yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

90 üstü umud ediom hedef afl benide yaz

Alıntıları Göster
    ankara fen i çok fecii halde istiyorum haftaya salı günü ilk deneme sınavı ile dersane başlıyo 1,2,3,4,5,6 sınıfta hep karne ortalamam 5,00 dı 7. sınıfta ne olduysa oldu resim 4 geldi

bende kafayı koydum full lemeye çalışıcam sosyal bilgiler türkçe matematik sorun değilde fen bilgisinden ii net çıkaramıyorum fen bilgisi sorununu halledices inşallah bu sene

eğer başarılı olup robert e burslu girecek puanı elde etsem asla hercih etmem robert kolejini

bana göre ters kolej-özel okul fln

ha bide ben bursalıyım anakar fen i kazandım diyelim orada yurt imkanım olcak dimi

yani oks ciler için yurtlar var mı yok sa ünilerle fln aynı yurttamı kalıncak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 23 Ağustos 2007; 13:23:42 >

• quote:

Alıntıları Göster
    dreamboat arkadaş 2007 oks nasıl zordu yaw yeme beni
  • quote:

dreamboat arkadaş 2007 oks nasıl zordu yaw yeme beni

Alıntıları Göster
    2007 oks nin fen haricinde zor bi tarafı yoktu bence sosyal zaten son bilmemkaç yılın en kolay sosyaliymiş ama fen olayını abartmışlar harbiden zor olmuş bu arada biraz daha sık girelim arkadaşlar ayrıca arkadaşlarınıza önerin bu topic i reklam yapın falan trafiği artsın topiğin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.