Şimdi Ara

######--2008 OKS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ --###### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
0
Favori
58.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atatür anadoluyu kazanmak için en az kaç net gerekli ?
  • 2007 oksde 65 net yaptım 19 türkçe 9 matematik 14 fen 23 sosyal
  • Bence oks olayını aşırı derecede abartmayın.Düzenlice mümkünse her gün arnı saatlerde soru çözün miktarını kendi seviyenize göre ayarlayın bir de şunu söyliyim kitapçığı açtığınız an heyecan biter. 2007 oks de bence en zor fen kısmıymış (diğerlerine göre).2008 de gireceklere başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoosacheR

ankara fen i çok fecii halde istiyorum haftaya salı günü ilk deneme sınavı ile dersane başlıyo 1,2,3,4,5,6 sınıfta hep karne ortalamam 5,00 dı 7. sınıfta ne olduysa oldu resim 4 geldi

bende kafayı koydum full lemeye çalışıcam sosyal bilgiler türkçe matematik sorun değilde fen bilgisinden ii net çıkaramıyorum fen bilgisi sorununu halledices inşallah bu sene

eğer başarılı olup robert e burslu girecek puanı elde etsem asla hercih etmem robert kolejini

bana göre ters kolej-özel okul fln

ha bide ben bursalıyım anakar fen i kazandım diyelim orada yurt imkanım olcak dimi

yani oks ciler için yurtlar var mı yok sa ünilerle fln aynı yurttamı kalıncak

yok ama ful çekersen tavan puanını aşyın tavan puanı 500 olmaz hersene afl de ayrıca yutları war ve okulun en güzel yeride yurtları

müge senin soruna gelince 440 küsür puan yeterli oluyor sanırım

burdan bakabilirsin

http://oks2007.meb.gov.tr/2007taban_tavan.htm

• benide ekle plz hedef 90+ net
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

ms dos is the best şu arkadaşın sorusuna cevap verem en ii okul roberttir.ikinci gs üçüncü ankara fen dördüncü bahçeşehir fen tek
    bahçeşehir fen tek yeni açıldı ama laboratuar ları çok gzl okulun btn öğrencileri &100 burslu yani yalnız kalmazsınız geçen yıl en ii öğrencileri türkiye 10'uncusu bu yıl yanlış hatırlamıosam ilk 25 ten bir veya iki öğrenci orayı seçti

bunları yazmışında izmir fen de çok iyi bilginiz olsun
  • Bnde gircem cako94 selam net de 75 net civari tabi yersen
  • benide ekle
  • metrono... sen kazandınmı oks yi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ne ÖSS'de ne de LGS'de (OKS'de) zor bir şey yok. Ezberlemeyin, işin özünü kapın. Bunu yapmaya fırsat bulabilmiş birinden size tavsiye.

2003 LGS sonucum:
    Ders D Y
    Tür 22 3
    Mat 22 3
    Fen 24 1
    Sos 16 2

Açıkçası haftada 300 soru ile bile bu işi halledebilirsiniz. Yine de siz benim gibi yapmayın sıkı çalışın. Ben hazırlanıyorken ADSL yaygın değildi, şimdi forumdaki netleri görüyorum da 15'in üstüne çıkan pek yok. İşinizi sağlama alınız.

mat yapanlarda bi gariplik seziyorum...

sos en kolay ders yahu

2003 lgs de kolaydı ama ya

bu sene bize cok feci yaptılar saolsunlar fen i ... 8x yapabilecegim yerde 78 lerde süründük

mat da dersane hocalarının en az 5-6 çıkar dedigi katı cisimler de çıkmamıstı

neyse buna da şükür. bütün gün pc başında oturup daha iyisini yapabilen varsa gelsn görüşelim

• heeeeey beni de ekleyin ben de girecem :D

90 net civarı umut ediyorum yanıma da öyle yazın
  • BEn Gircem Son oks bizde :D:D belki kolay sorarlar son oksli olduğumuz için :D:D
  • kolay olacağını zannetmiyorum bu senenin sayısal sorularının tubitak ın heyeti hazırlayacakmış diye duydum inş doğru değildir
  • dün ilk denememi oldum 60 soruluktu 50-55 net arası bekliyorum
  • Beni de yazın
  • 6. sınflar girmicek sınava sanırım yani bu seneden sonra bidaha oks olmıcak

OKS GİRİCEKLER BENDE BU SENE GİRDİM SINAVA BEKLEDİM GİBİ OLMADI ADAM YİNE İYİDİ ÇALIŞMADAN BİŞİ OLMUO BOL BOL TEST ÇÖZÜN BU SENENİN SORULARI COK KOLAYID ISN SİZEDE KAZIK GELİR ŞAKA AMA COK ÇALIŞIN BAŞKA BİŞİ DEMEYİN OKULDAKİ DERSLEREDE COK ÖNEM VERİN DİPLOMA PUANINIZ SINAVA ETKİ EDİYOR SAKIN MÜZİKÇİ RESİMCİ HOCALARINIZLA TAKILMAYIN COK SINIR EDERLER PATLAMAYIN HOACA KÖTÜ NOT VERİOLAR SONRA KOLAY GELSİN SİZE

90 NET 80 NET UMUT EDİOYORUM DİE YAZMAYIN BENCE SINAV STRESS İ ÇOK FARKLI OLUO 30 NET Bİ ÇEKERSİNİZ KALIRSINIZ OLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyaßß -- 29 Ağustos 2007; 17:17:34 >
  • Bende bu sene girdim 88,33 net Robert e gidiom.
  • ms dos is the best arkadaş sen hakkatten o kadar net yapmışsan seneye robert burslu seni beklio

Robert Burslu Türk vatandaşı kabul etmiyo.
  • ben geçen sene girdim.pek çalışmazdım ama hiçde çalışmazdım demiyorum.hocada diyodu test çözmeden derste dinlediğiyle sınava girip iyi puan alıyosun falan diye.oks de 317 puan aldım anadolu teknik lisesindeyim.şimdi lise 2 ye geçtim.mutluyum.yarışmacı(oks ye girecek olan) arkadaşlara başarılar diliyorum...
  • midnightornedo sen o netle roberti nsl kazandın??????????
    özel okular puanını yazsana
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.