|
Bildirim

1 Mobil
|
LG, Samsung, Apple el ele. İnsanlar da bunların rekabet ettiğini düşünüyor işte. Apple kazanırsa hepsi kazanıyor.
|
|
Nasıl yani 18'de deneyeceğiz derken? Millete prototip deneysel telefon mu satacaksınız? Sorun çıktığında da 20'de söz düzeltiyoruz onu alın mı diyeceksiniz? |
|
ne varsa iPhone XX'de olacak belli ki 18 alınası olmayacak gibi 17'nin makyajlanmış hali olacak büyük ihtimalle. 2 yıl daha eldekiyle devam ederiz almışken tam alalım
|
|
Nasıl yani 18'de deneyeceğiz derken? Millete prototip deneysel telefon mu satacaksınız? Sorun çıktığında da 20'de söz düzeltiyoruz onu alın mı diyeceksiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Aralık 2025; 13:34:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 16 Aralık 2025; 10:29:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Umarım saçma sapan yenilikler yerine daha ince & hafif ve uzun bataryalı bişiy çıkar. |
|
iphone 20 tanıtıldığında bu başlığa gelip ne kadar gerçekçi olup/olmadığına bakmaya karar verdim. Bu sızdırılan tasarımın ve söylemin aynısı olacağını hiç sanmıyorum. Özellikle tam ekran kıvrım ve face ID'nin ekran altına alınacağını hiç mi hiç sanmıyorum. |
|