Şimdi Ara

Peugeot, radikal direksiyon tasarımını seri üretime geçirmeye hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    trafikte karsilasmak istemezdim,
    fransizin
    en çok sorun yasadigi disiplin
    " elektronik "
    ve kablosuz direksiyon hayali kuruyor,
    kendi kullanicisi yetmedi
    diğer araçlarıda mağdur etme peşinde heral..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 14 Aralık 2025; 22:49:46 >
  • Arabalarını önce palm yağından kurtarsın peugeot.

• Bence pjo bu işi bıraksın pejoda beceriksizlik diz boyu arac üretir yedek parçası bulunmaz bin türlü araç üretir ustası bulunmaz birazda hep menfaat beklenmez birazda insanlara doğru hizmeti götürün ki sizinde geleceğiniz olsun inanın bunlRin beyinleri farklı calisiyor

• Böyle exantrik şeyleri genelde Citroën çıkarırdı ama

• Bu kadar köşeli ve düz olması gerçekten çirkin durmuş. Böyle olmalıydı. Peugeot, radikal direksiyon tasarımını seri üretime geçirmeye hazırlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 15 Aralık 2025; 6:38:28 >
  • Direksiyondan çok tepsiye benziyor.

• Bildiğim kadarıyla Avrupa bu regülasyonu karşılamıyor bunun için önce birliğin bu konuda karar alması gerek. Çin ise bu tip üretime yeni izin veriyor. Yani ben yaptım diye üretip satamazlar bunu. Kaza anında veya arıza durumunda alternatif mantıklı bir çözüm sunmadan AB bunu onaylamaz.

• Neden?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadan çarpmalarda bile baş parmağın elden ayrılma riski var. Bence arabada parmaklar biyerlere sokulmamalı direksiyon yeni gelinin tuttuğu gibi tutulmamalı avuç içini daya devam et. Bence pejo daha radikal bir karar alıp motosiklet gidonu takmalı direksiyon yerine

• iphone telefonlar 2'li 3 lu ocak seti görüntüsünden sonra araba direksiyonu hiç çekilmez ulan işiniz güçünüz saçma sapan tasarımlar yapıp insanları aaa olur olmaz diye ikiye bölme zaten hepsi birbirine benzemeye başladı

• İşin bokunu çıkarmak diye buna denir. Direksiyon dediğin yuvarlak olur. Bu aracı kullanacak kişi atari oynar gibi araç kullanması gerek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.