|
Merhaba arkadaşlar. Instagram’da reklam vermek istiyorum; ister sayfa açarak ister açmadan bir çözüm olabilir. Ancak ihtiyaçlarım biraz farklı. Örneğin vazomotor rinit hakkında bir içerik hazırlayıp bunu özellikle doktorları hedefleyerek göstermek istiyorum. Bazen sağlık, bazen tamamen farklı konularla ilgili içerikler yayınlamam gerekiyor. Yani sabit bir tema veya kategoriye bağlı olmayan, “uncategorized” tarzı reklamlar çıkmak istiyorum. Buradaki önemli nokta şu: Kullanıcılar sadece reklam postunu görsün, Tıklayınca form açılsın veya WhatsApp/Messenger/Instagram DM gibi iletişim kanallarına yönlensin, Ama kesinlikle profilime girmesinler. Sebebi: Hesap şu an karışık görünüyor (hem Excel içerikleri, hem hastalık konuları, hem Python/SaaS öğrenme paylaşımları vs.). Bu da kullanıcıda güven kaybı oluşturabilir. Sayfa tamamen toparlanana kadar, profilimin görünmeden sadece reklamın çalışmasını istiyorum. Özetle:
Bu şekilde reklam vermek mümkün mü? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler