Şimdi Ara

penis büyütme bloguma davetlisiniz(reklam değildir hiçbir şey pazarlamıyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • penis boyu ile ilgili sıkıntısı olan arkadaşlar işe yaramaz haplara ve zorlu ameliyatlara bi dünya para bayılmadan blogumu okumalarını tavsiye ederim.
    http://penisiminasilbuyuturum.blogspot.com.tr/
  • guzel tavsıyeler uygulucam
  • sorusu olanlar sorsun veya deneyimleri olanlar arkadaşlar da yazsınlar bilgi paylaştıkça çoğalır bilgim olan her soruya cevap veririm.
  • hocam siz biliyorsunuzdur kesin pc kasını. size bi sorum olacak. ben pc kası egzersizlerine başlayalı 3,5 hafta oldu ama halen bir tık yok :/. bu egzersizler kaçıncı haftadan sonra etkisini göstermeye başlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

hocam siz biliyorsunuzdur kesin pc kasını. size bi sorum olacak. ben pc kası egzersizlerine başlayalı 3,5 hafta oldu ama halen bir tık yok :/. bu egzersizler kaçıncı haftadan sonra etkisini göstermeye başlar?

dostum pc egzersizleri penisi büyütmez pc egzersizi penisi daha iyi hakim olmamızı sağlar ereksiyon gücünü arttırır, daha geç boşalmak için kendinizi tutmanıza yardımcı olur vs ama penisi büyütmez. penis büyütmek için benim bloguma girin orada yazan egzersizleri uygulayın veya işe yaradığını belirttiğim aletleri temin edebilirsiniz (marka vermiycem en iyisini siz araştırın). benim şu an yazdıklarım genelde türkçe olarak bulabileceğiniz şeyler ama ileride şu ana kadar türkçe hiçbir kaynakta olmayan egzersizleri de paylaşacağım.
    egzersizlerin etkiyi gösterme süresi kişiden kişiye değişir ben bunu biraz da yaşa bağlıyorum ben ilk başladığımda 17 yaşındaydım ve 2 ay gibi bir sürede 2 cm in üzerinde uzamıştı.
    edit: pm atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukc395 -- 29 Temmuz 2015; 17:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukc395

quote:

hocam siz biliyorsunuzdur kesin pc kasını. size bi sorum olacak. ben pc kası egzersizlerine başlayalı 3,5 hafta oldu ama halen bir tık yok :/. bu egzersizler kaçıncı haftadan sonra etkisini göstermeye başlar?

dostum pc egzersizleri penisi büyütmez pc egzersizi penisi daha iyi hakim olmamızı sağlar ereksiyon gücünü arttırır, daha geç boşalmak için kendinizi tutmanıza yardımcı olur vs ama penisi büyütmez. penis büyütmek için benim bloguma girin orada yazan egzersizleri uygulayın veya işe yaradığını belirttiğim aletleri temin edebilirsiniz (marka vermiycem en iyisini siz araştırın). benim şu an yazdıklarım genelde türkçe olarak bulabileceğiniz şeyler ama ileride şu ana kadar türkçe hiçbir kaynakta olmayan egzersizleri de paylaşacağım.
    egzersizlerin etkiyi gösterme süresi kişiden kişiye değişir ben bunu biraz da yaşa bağlıyorum ben ilk başladığımda 17 yaşındaydım ve 2 ay gibi bir sürede 2 cm in üzerinde uzamıştı.

hocam dediklerinizi biliyorum fakat soruma cevap vermemişsiniz. PC kası egzersizleri kaç haftadan sonra etkisini göstermeye başlar?

• quote:

penis boyu ile ilgili sıkıntısı olan arkadaşlar işe yaramaz haplara ve zorlu ameliyatlara bi dünya para bayılmadan blogumu okumalarını tavsiye ederim.

Selamlar hocam.
    17 yaşında 2 ay da 2 cm uzatmışsınız. Bu egzersizleri halen yapıyor musunuz? Yapıyorsanız kaç cm uzatabildiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğal güzellik sitesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

penis boyu ile ilgili sıkıntısı olan arkadaşlar işe yaramaz haplara ve zorlu ameliyatlara bi dünya para bayılmadan blogumu okumalarını tavsiye ederim.

Selamlar hocam.
    17 yaşında 2 ay da 2 cm uzatmışsınız. Bu egzersizleri halen yapıyor musunuz? Yapıyorsanız kaç cm uzatabildiniz?

merhaba. egzersizleri artık düzenli olarak değil ara ara yapıyorum. bir yerden sonra hiç gelişme olmamaya başladı ben de ara verdim egzersizlere şu anda penis pompası kullanıyorum. ilk yılımda yaklaşık 3 cm civarı gelişim olmuştu fakat bir yerden sonra gelişim durdu ve açıkçası egzersizlere çok üşenmeye başladım bıraktım sadece ara ara devam ettim ve hiç bir şekilde geri küçülme gibi bir şey olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.