Bildirim
Yeni C5 Aircross Türkiye'de | BYD Atto 2 rekabete dahil oldu - DH Oto Gündem
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dandik..
youtube
İzmir'de sıfır alınan bir otomobil, 16 gün sonra park halindeyken motor kısmından alev aldı #shortshttps://m.youtube.com/shorts/QGMe1gt2t68
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çinliler fransizları oyundan dışarı atacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
fransızların 20 sene öncede elektronik problemleri vardı hala aynı problemler devam ediyor. Param olsa dahi fransız arabası almam.
Geçen bir yerde görmüştüm. Sorun yoksa kore-japon,sorun var çözüm varsa alman , sorun var çözük yok ise fransız..
_____________________________ Zaferleri ve geçmişi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferle beraber uygarlık nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu! -
Valla bilmiyorum ama 1.2 motorla bu araç çok yürümez. Kağıt üzerinde iyi görünüyor ama Croslland ta 1 ay kadar kullandım bu motoru 140km ye kadar fena değil ama 140 tan sonra motor can verecek gibi ses çıkarıyor, acıyor insan gazdan çekiyor ayağını. Motorların 1.5 -1.6 aşağı olmaması lazım diye düşünüyorum yoksa öbür türlü araç hiç zevk vermiyor teneke gibi ses çıkıyor araçlardan.
_____________________________ AO
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler