|
Bildirim

|
3 bin dolar para verecek adam zaten profesyonel video özelliklerini isteyecektir. Sony çok büyük hata yapıyor. Harici kayıt alamamak ne demek bu devirde. Amatör kullanıcılar zaten daha küçük sensörlü ve hafif ürünleri tercihe diyorlar. Sony ürünlerini tercih ediyorum ama bu makine ne yazık ki eksik kalmış. Zaten zor günler yaşayan bir sektör ve ürün gamında teknolojisi elinde olan özellikleri koymamak hata olmuş.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
2025 başlarında full frame makineler radarımdaydı ve A7-5'i bekliyordum sabırla. Nikon Z6-3'ü keşfettim ve detaylı araştırmalarım sonucu video özelliklerinden dolayı Nikon makinede karar kıldım. Şu an doğru tercih yapıp beklememe değmeyeceğini görüyorum. 2899 USD gibi fiyata biraz pahalı geldi A7-5 açıkcası. |
|
|
|
|
AMD RYZEN 9 9950X | PNY GeForce RTX™ 5080 ARGB EPIC-X RGB™ OC | ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO | ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB | G.SKILL TridentZ5 NEO RGB 2X24GB 6400Mhz CL32 RAM | Asus ROG Strix SCOPE | Asus ROG STRIX Impact III | XPG SX8100 5x2TB nVME | Seagate Barracuda 2x5TB HDD | Corsair RM1000X Shift 80+ Gold | Asus ProArt PA602 Case
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Özellik olarak bence video için iyi ama fiyat düşerse muhtemelen alacağım https://urunbilgisi.com/urun/sony-a7-v-aynasiz-fotograf-makinesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|