|
Selam millet, Geçen hafta büyük bir heyecanla aldığım MSI Vector 16 HX AI (A2XWHG-091XTR) modelini detaylıca test ettim. Makinede Intel Core Ultra 7 255HX işlemci, 140W RTX 5070ti ve FHD+ 144Hz panel bulunuyor. Bu donanımı özellikle Ultra serisi verimliliği ve güçlü GPU kombinasyonu için seçtim. Ancak kutudan çıktığı haliyle yaşadığım hayal kırıklığını ve can sıkıcı bir problemi paylaşmak zorundayım. Artıları (Makinenin Gücü)
Eksisi ve Asıl Konu: 16 GB RAM İnanılır Gibi Değil Bu donanımın 16 GB DDR5 RAM ile gelmesi, MSI gibi bir markaya yakışmıyor. Bu bir "oyun laptopu" değil, yüksek performanslı iş istasyonu kılığında bir makine.
Yüksek Ücret, Kısıtlı Performans Bu cihaz için zaten yüksek bir bedel ödedim. Amacım bu gücü tam olarak kullanmaktı. Ancak DDR5 RAM fiyatlarının şu anki durumu yüzünden gerekli olan 32 GB yükseltmesini bile yapamıyorum. Yani yüksek bir yatırım yaptım ama makinenin potansiyelinin yarısını bile kullanamıyorum. MSI Yetkililerine Seslenişim:
Sonuç: Cihaz 5 üzerinden 5 yıldız potansiyelinde, ancak 16 GB RAM yüzünden performans olarak 3 yıldıza takılı kalmış durumda. MSI'ın bu konuya en kısa sürede çözüm bularak müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşıyacağına inanıyorum. Sizce de 16 GB RAM bu makine için komik değil mi? Fikirlerinizi bekliyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt