|
Bildirim

|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Geçen gün Miami'den İstanbul'a vardığımda sırt çantamı X-Ray'den geçirdiler. Memur çantamı kenara ayırıp "Bu çanta kimin?" diye sorunca yanına gittim. "Çantanızı açabilir miyim?" "Tabi..." Miami International Airport Duty Free'den uçakta sızma için aldığım 100 ml'lik 2 adet alkollü içecek şişesini gösterdi ve "Bu şekilde iç hatlar uçağına geçemezsiniz, isterseniz bagaja verin" dedi. "Ama görüyorsunuz Duty Free fişi var üzerinde" "Olabilir ancak bunu ağzı kapalı özel poşette vermeleri gerekir, basit bir poşetin içinde bu şekilde olmaz" dedi. Uçuşa daha 2 saat olduğu için urgaşmak istedim ve beni çıkışa yönlendirdiler. Tekrar sıfırdan iç hatlara elimde içecek poşeti ile geçtim. Kontuarda sıra beklerken "Bunlar poşetli halde bagaja almazlar bunu sırt çantamı da vermem gerekir" diye düşünerek sıradan çıktım. Kuytu bir köşede içecek poşetini tekrar sırt çantasına attım ve X-Ray'e geçtim. Yine takıldı ve görevli "Ne yapalım?" diye sorunca "İmha" dedim, poşeti oracıkta bırakıp terk ettim... |
|