< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ağır kullanıcı için öneri
-
-
maxi scooter olur yamaha x max
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Elektrikli olarak önerin nedir hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
f3 pro yada xiaomi ultra 4 ...
f3 pro çalınmaya karşı daha korunaklı ancak batarya ufak
ultra 4 daha sağlam bir gövde ve uzun menzil.
bunların ikiside katlanıp taşınabilir. 25kg üstü cihazlara sakın bulaşma yerinden kaldıramazsın.
_____________________________ -
elektrikli önermem hocam ama illa olacaksa yüksek watt motorlu modellere bakın 600w ustu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Segway,Dualtron,vsett gibi markalara bak.
Deneyimlemiş ve kaza yapmış biri olarak söylüyorum çin markalarına yönelme fazla ucuz diye. İyi markalar da var teverun gibi. Amacım kötülemek değil. Gövde malzeme kalitesi çok önemli çünkü en ufak şeyde kaza yapma ihtimalin normal motordan daha fazla.
Ben sway marka scooter ile kaza yapmıştım. En büyük pişmanlığımdır. 4-5 günde bir fren ayarı isterdi doğru düzgün de tutmazdı zaten. Bütün vidaları gevşerdi sıkardım. Gidonu çok dandirikti her an kırılacakmış gibi, fren yaparken gidona yüklenmezdim kendimi geriye verirdim.
Ağır da olduğun için 100 bin lira civarı bir model bak 2000watt ve çift motor olsun mutlaka, yoksa rampa çıkamazsın kolay kolay. 35 kiloyu çok geçme max 40kilo. Güçlü bir erkekse taşıman gereken yerlerde taşırsın, zaten taşımaya çok gerek olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 11 Ocak 2026; 14:32:44 >_____________________________ -
Onvo modelleri işini görür. Cihazları güçlü ama ağır cihazlar. Elde taşıyamazsın.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt