Şimdi Ara

Ağır kullanıcı için öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 108 kiloyum ve şehir içinde araba ile eziyet olan güzergahlar için scooter bakmaya başladım. Gövdesi sağlam ve ağırlığa dayanıklı ne önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• maxi scooter olur yamaha x max

• f3 pro yada xiaomi ultra 4 ...

f3 pro çalınmaya karşı daha korunaklı ancak batarya ufak

ultra 4 daha sağlam bir gövde ve uzun menzil.

bunların ikiside katlanıp taşınabilir. 25kg üstü cihazlara sakın bulaşma yerinden kaldıramazsın.

Deneyimlemiş ve kaza yapmış biri olarak söylüyorum çin markalarına yönelme fazla ucuz diye. İyi markalar da var teverun gibi. Amacım kötülemek değil. Gövde malzeme kalitesi çok önemli çünkü en ufak şeyde kaza yapma ihtimalin normal motordan daha fazla.

Ben sway marka scooter ile kaza yapmıştım. En büyük pişmanlığımdır. 4-5 günde bir fren ayarı isterdi doğru düzgün de tutmazdı zaten. Bütün vidaları gevşerdi sıkardım. Gidonu çok dandirikti her an kırılacakmış gibi, fren yaparken gidona yüklenmezdim kendimi geriye verirdim.

Ağır da olduğun için 100 bin lira civarı bir model bak 2000watt ve çift motor olsun mutlaka, yoksa rampa çıkamazsın kolay kolay. 35 kiloyu çok geçme max 40kilo. Güçlü bir erkekse taşıman gereken yerlerde taşırsın, zaten taşımaya çok gerek olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 11 Ocak 2026; 14:32:44 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.