Şimdi Ara

BMW iX3, tek şarjla 1.000 km yol gitmeyi başardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    boomer' ım ben sizin şakalarınızı her zaman anlayamıyorum kbakma.

• Bunların hiçbir önemi yok. Gerçek koşullarda test edilip 800 km falan giderse süper olur ve hemen alırım...😂
    Şaka şaka, nerede o para.
    Biz acaba bir şey yer de zehirlenir miyiz, sokakta başımıza bir şey gelir mi, ay sonu nasıl gelecek derdindeyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Fosiller pardon fosil yakıtçılar eskiden elektrikliler bin km menzil vermeden alınmaz derlerdi baktılar bin km haberleri gelmeye başladı limiti 10 bin km ye çekmişler

• fduz kullanıcısına yanıt

burada, hala almam. ben onların sürdükleri mesafeyi uzun yolda 150 nin altına düşmeden sürüyorum, klimam açık. keyif benim keyfim. zorla pompalanan bu elektrik furyasının müşterisi olmak isteyen buyursun gelsin.

• BMW iX3, Debrecen (Macaristan) – Münih (Almanya) arasındaki 1.007 km’lik yolculuğu tek şarjla tamamladı. Araç otobanlardan kaçınıp düşük hızlarda (yaklaşık 40–55 km/saat) ilerlediği için yolculuk 22 saat civarında sürdü.

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt
    “Nokia’dan şaşma”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Güzelim ironi boşa gidecek bu forumda diye dertlendim şimdi.

Aslında o da yetmez...nükleer gemiler gibi olacak, bir çubuk uranyum koyacan 30 sene binecen. Fabrikadan batarya dolu gelecek, 20 sene gidecek şarj vs derdi olmadan. o zaman alınır elektrikli araç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ironiyi bi sen anlasan bana yeter, boşa gitmez.

biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
    * Yearning for the past is usually just the lament of lost youth.
  • Xloud X kullanıcısına yanıt

mesele sence bu mu? sırf pilli araba istemiyorum diye geri kafalı mı oluyorum? bu arada şunuda da söyleyeyim blackberry 9900 bold dan daha iyi telefonu henüz kullanmadım. sırf kamerası iyi diye yeniler ondan iyi diyemem ama şu andaki bilgisayarım her ne kadar 5060 ekran kartına sahip olsa da celeron 288 in daha iyiydi diye nostalji yapacak halim de yok. isteyenler, anlayanlar, kafası çalışanlar bunlar arasındaki nüansı anlayabilir. benim için elektrikli araba şu anda dyson süpürge gibi...

biraz da "benim araç tek depo ile 600-700 km rahat gidiyor, 300 km giden ceryanlı araç alınmaz" diyenler için yapıyorlar habrerleri.
    ama bence de almasalar daha iyi.
    ilk elektrikli arabamı aldığımda yüzde 10 ötv vardı. sonra çok alan oldu diye yüzde 20 çıkardılar. biraz daha satarsa 3. arabamı alırkan yüzde 45 den aşağı olmayacak.
    ceryanlı araba kötüdür.
    klima açık saatte 150 kmh ile 5 saat gitmedikçe elektirikli araç alınmaz, bence

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Evet bütün dünyanın saygı duyduğu premium marka bmw yönetimi malmış, "oglum 15-20 gidin 1000 km ile gittik deriz eheheh" diye düşünmüşler.

Amaaa haberelectro gerçeğini unutmuşlar! Bu tespit bmw ceo'sunu istifaya götürür. Emeğe saygı artı rep.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen iyi hava koşulları ve agresif olmayan kullanımla bu menzili yapmıştır. Ancak normal trafikte yapmış olması sevindirici, bu gidişle elektrikliyle uzun yol yapılmaz korkusu tarih olacak, hayırlısı.

ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...

AYRICA AYIN İLK GÜNÜNE ÖZEL ALLİANZ KASKODA NET %30 İNDİRİM FIRSATI!

FORUM KONUMUZ...
  • testin hiçbir anlamı yok. Volkswagen ID.7 de 900 küsur menzil yapmıştı ama 29 km/sa ortama hızla   Kim böyle araç kullanır ki? BMW testinde de yanılmıyorsam hız 60 civarı.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Bence de az ama benim için şöyle bir gerçeklik var evim ve ofisimde şarj istasyonu var ikisi de müstakil ve ikisinde de ges var bu yüzden ekonomik olarak müthiş bir çözüm sadece şehirlerarası yollarda şarj ediyorum o da benzine göre uygun.

pahalı olan kısım sadece mtv çift mtv ödüyorum.

bunun dışında henüz içten yanmalı bir araçta kendi aracımda olan özellikleri ve konforu bulamıyorum telefondan kullanım vs çok alışmışım.

Menziller 500km bandına çıkartılırsa ve şarj istasyonu ( bence yeterli gerçekten ben neredeyse Türkiye turu yaptım en küçük ilde bile onlarca istasyon var ) ama yine de %30 daha arttığı senaryoyu varsayıyorum bu ÖTV diliminde Türkiye de tüm araçlar elektrikli olur.

ben de geçen gün 1.9 lt ortalama ile tamamladım yolculuğumu 

• fduz kullanıcısına yanıt

çok erken ve öngörülü konuşuyorsun, ben yakın bir gelecekte elektrikli araçların tek seçenek olacağını düşünmüyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.