|
Dünyada ilk! Bayraktar KIZILELMA’ya gömülü TOYGUN EOTS entegrasyonu
-
-
Hayırlara vesile olsun.
-
Şu an farkında değiliz pilotlu bütün uçakların sonu gelecek günü gelince bizim için KızılElma Kaan dan Amerika için de insansız uçakları kimseye vermedikleri f22 den daha değerli olacak.
-
emeği geçenlerden tengri razı olsun.
vatansızlar göreve, motor fetişizminiz doğrultusunda, elektro optik sistemin elektrik "motor"larının yerli olmadığından başlayarak, neden vatan haini olmanın gerekli olduğunu anlatın bakalım...
-
Hayırlı olsun
-
Bisikletin pedalını yeterince hızlı çevirmeliyiz ki öndekileri geçelim, arkadakiler yetişemesin. Bu haberler çok güzel tebrik ederiz ama durmadan çalışmak lazım. Her alanda böyle başarılar olmalı, vatana millete hizmet adına.
-
Vatanı sevmekle bir şirketin ürettiği savunma araçları arasında nasıl bir bağ kuruyorsun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Suriye'de el bab operasyonunu yaparken amerika bize hava sahasını açmadığı için ordumuz hava desteğinden yoksun olarak daeş+pkk'lı teröristlere karşı savaşmak zorunda kalmıştı ve bu yüzden çokça şehit vermiştik.
O yıllarda pilot kaybetme riskimiz yoktu ancak Baykar'ın Kızılelması tam teşekkülllü olarak hava kuvvetlerimize katıldığı zaman hava sahası bize kapalı olan bölgelerde bile Kızılelma ile hava-hava ve hava-yer operasyonları gerçekleştime imkanımız olacak.
Emeği geçen herkesten Rab'bim razı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Çağlar -- 17 Kasım 2025; 23:34:01 >
-
Arkadaşın adına ben yorum yapmak isterim. Sorduğun sorunun cevabını Atatürk vermiş.
Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır. Mustafa Kemal Atatürk
_____________________________ Doğruluğu kanıtlanana kadar, sanal_dünyadaki her haber kasıtlı söylenmiş_bir_yalandır -
Atatürk bu sözü nerde ve ne için kullandı bilgin var mı? Konuyla da alakası yok bu arada.
Bir entegrasyon da çiftçinin tarlada ürettiği ürünle (üretim de kalmadı da neyse) markete gelirken, yolda yapılsa. Hem çiftçi daha çok kazansa hem vatandaş daha ucuza alabilse.
_____________________________ -
bence hayatın her alanında kullanılabilecek çok güzel bir söz. Lafla vatan sever olunamayacağını anlatan, sahte vatan severleri ele veren, onları dumur eden bir söz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Kasım 2025; 10:51:44 >
-
CHP iktidarında yapılacak. devlet memurları cumartesi günleri çiftçinin yetiştirdiği ürünleri toplayıp semt pazarlarında halka ulaştıracak.
memurluk yan gelip yatma yeri değildir.
Not : mizahtır ciddiye almayın
-
Sorduğum sorunun cevabını alamadım. Önceki soruların da cevabı yok içinde!
sınavdan sıfır aldım. tüh
-
Şu meşhur muhalif olan bir kaç kişilik kadro uğramamış buraya?
_____________________________ -
O gerçeği yazarak hem burayı pisletiyorsun, hem de o konuyu pisletiyorsun,
forum bu değil, tartışma bu değil, belki iletişim bile sayılmaz bu yaptığın.
Katılıyorum yorumuna, haklısın, ben de öyle düşünüyorum.
_____________________________ Sağlıklı iletişim !
Sağlıklı iletişim !
Sağlıklı iletişim ! -
Dağlıca yı Aktütün ü çok net hatırlıyorum.
O dönemler istihbarat sağlamak için İsrail in Heron larının keşif yapmasını talep ediyorduk ki onlarda heronları istedikleri zaman kaldırıp sınırlı bilgiler aktarıyorlardı.
Bir söz vardır ya Kötü komşu insanı ev sahibi yapar diye.
Bu gelişmeler gurur verici. İnşallah daha ileriye daha iyilerini yapmaya doğru emin adımlarla ilerlerken bir yerden bu gelişmelere çomak sokulmaz.
_____________________________ Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak istersen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme zakir,
Defineye malik nice viraneler var...
|
Şu an farkında değiliz pilotlu bütün uçakların sonu gelecek günü gelince bizim için KızılElma Kaan dan Amerika için de insansız uçakları kimseye vermedikleri f22 den daha değerli olacak.
|
|
Suriye'de el bab operasyonunu yaparken amerika bize hava sahasını açmadığı için ordumuz hava desteğinden yoksun olarak daeş+pkk'lı teröristlere karşı savaşmak zorunda kalmıştı ve bu yüzden çokça şehit vermiştik.
O yıllarda pilot kaybetme riskimiz yoktu ancak Baykar'ın Kızılelması tam teşekkülllü olarak hava kuvvetlerimize katıldığı zaman hava sahası bize kapalı olan bölgelerde bile Kızılelma ile hava-hava ve hava-yer operasyonları gerçekleştime imkanımız olacak. Emeği geçen herkesten Rab'bim razı olsun. |
|
Hayırlara vesile olsun.
|
|
Hayırlı olsun
|
|
Bisikletin pedalını yeterince hızlı çevirmeliyiz ki öndekileri geçelim, arkadakiler yetişemesin. Bu haberler çok güzel tebrik ederiz ama durmadan çalışmak lazım. Her alanda böyle başarılar olmalı, vatana millete hizmet adına.
|
|
Vatanı sevmekle bir şirketin ürettiği savunma araçları arasında nasıl bir bağ kuruyorsun?
|
|
Arkadaşın adına ben yorum yapmak isterim. Sorduğun sorunun cevabını Atatürk vermiş. Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır. Mustafa Kemal Atatürk |
|
emeği geçenlerden tengri razı olsun.
vatansızlar göreve, motor fetişizminiz doğrultusunda, elektro optik sistemin elektrik "motor"larının yerli olmadığından başlayarak, neden vatan haini olmanın gerekli olduğunu anlatın bakalım... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler