Şimdi Ara

PC için Gamepad Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim şuan elimde xbox 360 kablolu gamepad var. Yeni çıkmış (tlou, god of war, elden ring) gibi oyunları oynayacağım. Sizce yeni bir kol almaya değer mi? Eğer değerse bana ne önerebilirsiniz. Benim aklımdan dualsense almak geçiyor ancak kimisi onu bırak xbox kolu al diyor yada daha başka farklı farklı kol önerenler var. Sizce almaya değer mi değerse hangisine en çok değer?

• Ben de uzun süreler kablolu xbox360 kontrolcüsü kullandıktan sonra 9. Nesil xbox kontrolcüsü aldım. Normal AA kalem pil ile çalışıyor. Dualsense'in PC oyunları ile uyumluluğundan emin olamadığım için gene xbox kontrolcüsü tercih ettim. Bildiğiniz gibi xbox kontrolcüsünü bilgisayara bağlayınca direk cihazı tanıyıp oyun kontrol tuşlarını otomatik olarak xbox kontrolcüsüne göre ayarlıyor. Eğer Dualsense için de aynı şey geçerliyse kalite olarak Dualsense de üzmez diye düşünüyorum.

Hocam 360dan 9. nesile geçince gerçekten fark hissettiniz mi yoksa çok da gerekli değilmiş mi dediniz.

Pc Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.