Şimdi Ara

2020 C5 Aircross vs. 2025 C4X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüşlerinize ihtiyacım var. Siz olsanız ikiside aynı fiyat olan;

. 2020 model 75bin kilometrede shine donanım hatasız 1.5 bluehdi dizel C5 Aircross'u mu?

. 0 km 2025 max donanım opsiyonsuz 1.2 puretech benzinli C4X'i mi
    tercih edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan26tr -- 9 Kasım 2025; 9:6:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sinan26tr S kullanıcısına yanıt
    Pure tech motorun sorunlarını araştırıp göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim en başta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yağlı kayışın problemlerini biliyorum. Fakat düzenli bakım ve doğru yağ ile problemlerin önüne geçildiği belirtiliyor. Sorun yaşayanların genelde dışarıda ya da zamansız bakım yapan ve yağ seçimine dikkat etmeyen kesimde olduğu söyleniyor. Tabii birde yaklaşık 60bin km de trigerin değiştirilmesi söz konusu.
    Ayrıca duyduğum kadarıyla yeni araçlarda kayış kalınlığının arttırıldığı ve servislerde artık daha kaliteli/uygun bir yağ kullanılmaya başlandığı söylentisi var.

Ben göze aldım bunu fakat iki araç arasında karar veremiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 yıldır citroen c5 kullanan birisi olarak psa grubunun hiç bir aracını tavsiye etmem japon veya kore araçlarına bakmanı tavsiye ederim ama illaki ben alacağım diyorsan kesinlikle sıfır al en azından garantisi olsun sanayiye biraz daha geç uğramaya başlarsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

1 yıldır 2024 C3 1.2 Shine kullanıyorum. Yine sıfır sorun.

İki motorunda sıkıntılı olduğu durumlar var ama hepsi son noktaya gelmeden kendini rahatça belli ediyor ve tamiri inanılmaz fiyatlar da değil.

Kardeşimde önceki kasa Sportage vardı turboyu hiçbir servis adam edemedi. Vitesle ilgili de sıkıntısı vardı ama şuan aklımda değil, eski konularda vardır. İki önceki kasa sportageda da çok yakar az kaçar sebeple bıkmıştı. Ama bir yıl pikanto kullandılar o iyiydi. Sadece çekişi düşüktü.

Demem o ki araç işi şans işi. Yeni de yeni. Ama C5 Aircross'un yeri bende hep ayrı olacak. F/P aracının dibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.