|
Grundig QLED, Next MiniLED. Aynı kategoride bile değiller. Giriş seviyesi de olsa Next alınır. |
|

|
Grundig QLED, Next MiniLED. Aynı kategoride bile değiller. Giriş seviyesi de olsa Next alınır. |
|
Mini LED teknoloji görüntü kalitesi kesinlikle normal led tv Qled v.s modellerinden çok daha kaliteli ben alip kullandiğima memnun kaldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Günaydın arkadaşlar. Geçen hafta Next in 44hz lik modelini Amazon dan 49999tl ye aldım. Maalesef bir arkadaşın dediği 45999tl lik bir günlük indirimi karar veremediğim için kaçırdım. En çok sesi beğendim. bir tv için harika ses deneyimi, en azından benim için. Youtube 4k hdr, Dolby Vision videolarında çok başarılı buldum. Ben uydu kullanmıyorum. Sadece TV+ ve Netflix, Prime, HBO filan kullanıyorum. TV+ da görüntü kalitesi hiç iyi değil. Bu arada henüz geliştirici seçeneklerini açıp arayüz animasyona hızlarıyla oynamamama rağmen gayet akıcı çalışıyor. Ancak tv kanal geçişleriyle ilgili deneyimim yok. Uydu kurulumu yapmadım ve kullanmayacağım. Henüz almamış olanlar için faydalı olabilir diye Aida64 bilgilerini çekip buraya koyuyorum. Herkese iyi günler dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankar -- 5 Mayıs 2026; 11:32:29 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 5 Mayıs 2026; 13:33:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tv+ ı yazılım olarak kullanıyorum. Play store dan uygulama olarak yani. Bazı sorularınıza cevabım yok, kumandayla ilgili. Ben çok basit kullanıyorum. Evet maalesef kumanda kalitesi çok kötü. Bende Next tvbox var onunda öyle. Ama tv paneli ve sesi bana göre çok iyi ve yeterli. Güle güle kullanın. İyi günler. |
|
TV plus kutu var dimi. Kumanda işi olmuyor maalesef iki kumanda kullanmak zorunda kalıyorum ben de. Görüntü kalitesi için TV ile alakalı değildir diye düşünüyorum. TV kapatmanıza gerek yok. Uyku modundaki sarfiyat denizde kum tanesi gibi. 1 watt harcıyor bu da demek oluyor ki 1 ay boyunca standby da kalsa 2 TL elektrik yazar :) |
|
Evet hocam 4k olan kutudan. tv plus kumanda tanıtma kısmında https://tv-static-cdn.tvplus.com.tr/webtv/pdf/kumanda-kurulumu-cihaz-kodlari.pdf tv nin markası mevcut değil. Ayrıca https://tv-static-cdn.tvplus.com.tr/webtv/pdf/kumanda-kurulumu-cihaz-kodlari-tablo.pdf linkteki büyük tabloda da nexstarın uluslararası tv kodu yok maalesef. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum onlar da nexstar markasının olmadığını söyledi. İnternetten nextstar için bulduğum kodları girdim yine olmadı. Tv'yi Kapatırken artık tek tuş yapayım o zaman teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 5 Mayıs 2026; 17:13:12 > |
| _____________________________ |
otomatik luma ıvır zıvır tüm efectleri kapa resmi daha çok yapaylaştırıyor. |
|
|
|
Remote ATV uygulaması ile televizyonunuzu kumanda gibi kontrol edebilirsiniz. Remote for Android TV - Google Play'de Uygulamalar https://play.google.com/store/apps/details?id=tech.simha.androidtvremote&hl=tr< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Mayıs 2026; 18:38:50 > |
|
Ben lumayı en güçlüde kullanıyorum. Lumayı kapatınca karanlık sahneleri fazla karartıyor olgoritma yada sürekli karanlık her yeri agresif şekilde kısmaya çalışıyor . |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyyMayk -- 14 Mayıs 2026; 19:42:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |