Şimdi Ara

Android Auto oyun koleksiyonunu rafa kaldırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Android Auto oyun koleksiyonunu rafa kaldırıyor
    Google’ın araç içi eğlence platformu Android Auto yapay zekâ odaklı yeni özelliklerle sürücülere daha rafine bir tecrübe sunarken dikkati dağıtan ya da ilgi görmeyen bileşenleri de sessiz sedasız kullanımdan kaldırıyor. 

Gamesnacks iptal edildi

Android Auto ara yüzü içerisinde yer alan Gamesnacks mini oyun koleksiyonu, sürücü arabayı park pozisyonuna aldığında eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlıyordu. 2021 yılında kullanıma sunulan koleksiyon HTML-5 tabanlı oyunlara yer veriyordu. 

Ayrıca Bkz.Android Auto iki yeni özellik kazandı

Google forumlarında paylaşılan bilgilere göre Gamesnacks uygulaması yeni güncelleme ile birlikte ara yüzden kaldırıldı. Başlatıcı ayarlarında ise görünmeye devam ediyor ancak araç park haline alındığında buradan erişim de mümkün olmuyor. Farklı kaynaklar da yakın dönemde uygulamanın tamamen kaldırılacağını belirtiyor. 

Kaynak:https://www.arenaev.com/google_is_removing_gamesnacks_from_android_auto-news-5193.php

• önce şu tasarımı ve bağlantı problemlerini düzeltsinler, iphone dan androide geçtim, carplay süperdi. android auto milattan önce kalmış gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds ve 4 orijinal oyun.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.