Şimdi Ara

Google, Play Store için yeni yapay zeka özelliğini sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google, Play Store için yeni yapay zeka özelliğini sundu
    Google, bugüne kadarki en büyük yapay zeka tabanlı girişimi olan Gemini’yi geliştirmeye devam ederken, daha üretken yapay zeka özellikleri cihazlarına ve hizmetlerine entegre ediyor. Bu alanlardan biri de Google Play Store. Play Store’a Android uygulama veya oyunları indirirken tek bakışta öne çıkan özelliklerini öğrenmenize olanak tanıyan yeni bir özellik eklendi.



    Ayrıca Bkz.Google, fotoğraflara can veren “VLOGGER” yapay zekasını tanıttı



    Yapay zeka, uygulamanın öne çıkan özelliklerini özetleyecek



    Google Play Store artık yapay zeka tarafından oluşturulan uygulamanın öne çıkan özelliklerini ancak. Google AI’nin oluşturduğu uygulama özeti, uygulamanın sayfasında Yükle butonunun hemen altında bir uyarı olarak gösterilecek. Göster’e dokunduğunuzda uygulamanın dikkat çeken özelliklerini özet olarak alabileceksiniz.



    Google’ın Play Store için üzerinde çalıştığı tek yapay zeka özelliği bu değil. Uygulamanın öne çıkan özelliklerine ek olarak açıklama sayfasının alt kısmında yine yapay zeka tarafından oluşturulmuş SSS bölümü de olacak. Bu özellik henüz genel kullanıma sunulmadı.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/google-play-store-gets-ai-highlights-feature/







  • Acaba Google, Android gibi kaliteli bir işletim sistemini neden PC için de tasarlamadı? Eminim ki PC için Android işletim sistemi olsaydı Windows açık ara işletim sistemlerinde ilk sırada olmazdı.

  • kendimegörehaklıyım K kullanıcısına yanıt
    Kendi aralarında anlaşmalar mevcut tahminimce. Sen telefondan yürü ben PC'den kardeşim gibi.
    En büyük kanıtıda 4 model tükettiğim Windows Phone (Lumialar).. Google/Apple yedirmedi pastadan, Microsoft'ta PC tarafını yedirmez ☺️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Google ile alakalı telefonda ne varsa ya kaldırıyorum yada devre dışı bırakıyorum. Telefona rahatlama geliyor. Sadece play store ile hizmetleri aktif 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt
    Apple pc tarafında da ilerliyor ama pazar payı da az değil. bence microsoft kendisi beceremedi bu işi. google yakın gelecekte pc tarafına da yönelecektir. play oyunlar ile bir hamle yaptı zaten tam bir işletim sistemi de sunabilirler. zaten arm tabanlı işlemciler x96 sistemleri geride bırakacak gibi.

  • Arkadaşlar, android dediğimiz şey temelinde Linux aslında. Pc için olan bir şey zaten mobil için revize edilmiş durumda yani. Dediğiniz gibi olsaydı Linux güç kazanırdı şimdiye kadar zaten. Ben yıllarca Linux ve Windows bir arada kullanan bir yazılımcı olmama ve Linux'u daha çok sevmeme rağmen ben de birkaç yıldır sadece Windows kullanıyorum. Bu tamamen el mahkumluğudur. Birçok insan oyun oynamak için Windows kullanmak zorunda ben de bunu bizzat yaşadım, yıllarca direndim ama sistemi düzen düzmüş, oyun da yazdım, program da yazdım, bunları test etmek için bile daha çok Windows'ta olmam gerekli mesela. Piyasada olmak durumundasınız bir şekilde. Sadece oyun oynuyorsanız da zaten kapitalist durumlar gereği yine tek durağımız Windows olmak durumunda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.