Şimdi Ara

Steam'de en çok beklenen oyunlardan olan Kingmakers, bir kez daha ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam'de en çok beklenen oyunlardan olan Kingmakers, bir kez daha ertelendi
    Oyun dünyası için epey hareketli geçecek olan Ekim ayında oyunseverlerle buluşacak en dikkat çekici oyunlardan biri de Kingmakers olacaktı. Bağımsız bir oyun stüdyosu olan Redemption Road Games tarafından geliştirilen oyun, uzun süredir merakla bekleniyordu. Konusu ve fragmanlarıyla oyunseverleri heyecanlandırmayı başaran Kingmakers, bu yıl Steam'de istek listesine en çok eklenen oyunlardan biriydi. Bu yüzden oyunun 8 Ekim'de çıkacak erken erişim sürümü de merakla bekleniyordu. Ne var ki oyun bu tarihte çıkamayacak.



    Kingmakers, Süresiz Olarak Ertelendi



    Redemption Road Games, oyunun çıkışına günler kala sürpriz bir açıklama yaparak Kingmakers'ın süresiz olarak ertelendiğini duyurdu. Stüdyo, oyunun ileri bir tarihte mutlaka çıkacağı konusunda oyunculara söz verse de şimdilik bunun için bir tarih veremeyeceklerini söyledi.



    Ayrıca Bkz.Ekim ayında çıkacak en dikkat çekici 10 oyun



    "Günümüzün silahlarıyla geçmişte dev ordulara karşı savaşsaydık nasıl olurdu?" sorusundan yola çıkarak hazırlanan Kingmakers, bu ilgi çekici temasıyla epey merak uyandırmıştı. Oyun, modern çağdan ortaçağa gönderilen bir karakteri merkeze alıyor. Oyuncular, yanlarında getirdikleri çağdaş silahlar ve teknolojilerle ortaçağ savaş alanlarında dengeyi tamamen değiştirebiliyor. Binlerce askerin çarpıştığı büyük ölçekli savaşlarda tüfekler, keskin nişancı silahları, makineli tüfekler ve hatta tank gibi araçlar devreye girerken; kale kuşatmaları ve stratejik manevralar geleneksel taktiklerle birleşiyor. Kingmakers, devasa savaş alanlarını, gerçek zamanlı stratejiyi ve üçüncü şahıs aksiyonunu bir araya getirerek türler arası köprü kuran iddialı bir yapım olarak öne çıkıyor.






    Kaynak:https://gamerant.com/kingmakers-october-2025-delay-reason-polish-optimization/







  • Beklenen yapimlarin patlamasina alisigiz nasil olsa. GTA bile surekli erteleniyor kucuk yapimlar da abilerini takip ediyor. Biraz bal caliyorlar sonra bekle babam bekle

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Uyuma,uyumak için önümüz de sonsuzluk var..

    Psn ID : BreakRuless

    Ref Üyeler : bunelang , KAKÁ , memothegreat , cihanyasar , canboss96 , burakguler911

    PLAYSTATION VETERANS :https://www.facebook.com/groups/513090039158798/?ref=bookmarks
  • Eğlenceli bir şeye benziyor. Çağların karıştırılmasının bana ilk hatırlattığı oyun: Empire Earth Steam'de en çok beklenen oyunlardan olan Kingmakers, bir kez daha ertelendi 

    _____________________________
    Every great victory comes with great sacrifice...
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.