Şimdi Ara

İlk Araba Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni evlendim ve eşimle kullanabileceğim otomatik vites araba arayışındayım. Arabaların teknik detaylarından anlamadığım için alacağım arabanın bakımlarını yaparım ancak arızası az olan, az yoran, az sanayiye sokan bir araç arıyorum Bütçem 500-600 bin arasıdır. Çok araba baktım ancak bir türlü bulamadım. Hangi detaylara takılmalıyım bilmiyorum. Genel de KM 200bin altı ve kaput, bagaj değişen olmayanları aradım hep. Fiesta, astra,i20 falan baktım. Önerebileceğiniz modeller var mıdır. Eksilerinide yazarsanız sevinirim . Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ10 gibi çok küçük arabalar istemiyorum açıkçası. Astra, fiesta gitmezmi.

Tabiki Fieata gibi B segment yada Astra gibi C segment araçlarla kıyaslayamazsınız ama bu fiyatlara alacağınız bir C segment araç ile arada en az 100 bin km ve 10 yaş olacak.Geçiş aracı gibi düşünün.Size mümkün olduğunca az para harcatacak bir araç tercih etmeniz, bir sonraki aracınıza geçiş sürecini kısaltacak.

2005 model arabaya bineceğime 2015-2016 model araba tercih ederim şahsen.Varsın küçük olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sadece küçük olmaları değilki motorlarıda küçük ve ankarada yokuşlu yerde oturuyorum :) memleketimde bol yokuşlu bu araçlar kurtarır mı beni.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.