Şimdi Ara

RTÜK dijital platformlara ceza yağdırdı: Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+ ve MUBI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
113
Cevap
2
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy şu anda #1
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TV'de milletin karısına kızına sarkmak, kadını dövmek, tecavüzü ballandıra ballandıra göstermek serbest

ama dijital yerde kan, alkol sansür

ne güzel ülke ya  

• tek dertleri cinsellik. Ahlak bunların kafalarında sadece iki bacak arasından ibaret. Adamın oğlu uyuşturucu dan yakalanıyor kabul de ediliyor, babasının yüzü bile kızarmıyor başkanlığıma göz dikmişler diyor. Biri babasının kasasını patlatıyor rüşveti ihbar ediyor ilgilnen yok, sahte diploma davasında vekillerden bile isimler ortaya çıktı, o dava da unutuldu gitti, küçücük çocukları tehtid eden milletin çalınan bilgilerle gsm açıklarından faydalanıp millete şantaj yapan grup yakalanıyor çoğu serbest kalıyor.

Ama toplumun sözde ahlakını bozan tek şey cinsel organlar anasını satayım. Kafası çalışmayan otlar da bu oyuna alet oluyor.

sevmezsin, desteklemezsin buna karşı mantıklı argüman oluşturup yayımlarsın makale yazarsın millet hangisini istiyorsa ona inanır. Ben de sevmiyorum zırt pırt escinsel sahnelerin inatla zorlama sahnelerle dizi filmlere sokulmasını ama gidip de bunlar yasaklasın ahlakımız bozuluyor demiyorum.

toplumun ahlakını adaletsiz ortamla bozdunuz zaten. Nasılsa bir şey olmuyor diye suç işleyip duruyor millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Eylül 2025; 14:53:42 >

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• birinin belgeseli yapılacakmış o yüzden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Stones

Bu dayatma sadece Türkiye'de yok. Fas ülkesine gittim. Oradan Netflix gireyim dedim. Türkiye'den daha beter. Sevdiğim doktorların filmi bile yoktu müstehcen içerikler var diye.

Sony ve paypal bunun için gitmedi. Kendinize bahane yapmışsınız.

Grok'a Elon Musk bilerek küfür ettirdi. App storede top 10'da çıkmıyordu. Chatgpt'yi ön plana çıkarıyorlardı. Elon'da bilerek küfür ettirdi ki, reklamın iyisi kötüsü olmaz. Yüz binlerce indirildi bu sayede yine çıkmadı.

Kendine koz yaptı ve Teksas mahkemesinde bunu kanıtlayarak milyar dolar tazminat davası açtı.

Yazınıza kısmen haklılık payı veriyordum ki, sonlara doğru bunları yazmanız batırmış maalesef. Milyonlarca kişinin takıldığı platformda, küfür edenler niye ceza almıyor diye soruyorsunuz ilginç. Davulun sesi uzaktan hep hoş geliyor.

Facebook'da birisi, birisine ağza alınmayacak küfürler ediyor. Yorumu şikayet ediyorum, "yorumu kaldırmadık" diye bildirim atıyorlar.

Yapay zeka ile insanları taklit ederek dolandırma amaçlı reklam yapıyorlar. Hepsini şikayet ettim, şikayet edecek durum yok diyorlar. Buyurun sizde deneyin görün, denemesi bedava.

Ve can alıcı olaya gelelim. Yıllardır facede takılırım. Bu aralar, bildiğin çırılçıplak kadınların reklamlarını gördüm kaç kere. Yanlışlık olmuştur değil mi?

Ben burada Rtük'ü haklı buluyorum veya bulmuyorum mevzu o değil. Kısmen haklı olduğunuz ama kısmende bilmeden haksız konulara girmişsiniz.

hacı ben libya turkcell kullandım 1 gb internet için 13 bin tl verdim fas da allah bilir nasıl olur ?

• Spartacus dizisini TV'de cnbc-e'den izlediğimiz günlerden, parasını ödediğimiz platformdaki dizileri izleyemediğimiz günlere geldik. Şurada adı geçen film ve dizilerin hiçbirinde Spartacus'deki sahnelerin binde biri yoktur.

• Olacak iş değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Looking... Harika bir HBO dizisidir bu arada. Amme hizmeti yapmışlar reklamını yaparak. Kesinlikle dizisini izleyin. Sonrasında finali film formatında yapmışlardı. Çok filtresiz, stereotip kilişelerinden uzak güzel bir dizidir. İzleyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu trtnin insanların vergileriyle paralı kanal acarak insanlara yine parayla sattıgı platforma ceza yok mu yahu? Ne mubarek kanalmıs masallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müştemilat Bey -- 20 Eylül 2025; 23:21:00 >
  • Keşke interneti komple kapatsalarda insanların kafasına dank etse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.