Şimdi Ara

XBOX 9. NESİL JOYSTİCK DİKKAT! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhabalar. Microsoft kendi sitesinden kayıt ettiğinizde ne çıkıyor? Microsoft garantisi yoksa çoğunlukla boş bir garanti olur. Stick drift vs. için gönderdiğinizde kullanıcı hatası diyip geçebilecekler sonuçta.

Orijinalden alıntı: ScR3Am05

XBOX 9. NESİL JOYSTİCK DİKKAT!

Hayırlı olsun, test edebildiniz mi?

Orijinal olmaması gibi bi izlenime kapıldınız mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı Şırnak'tan gönderiyor ürünleri. Daha önce series s aldım. Kutusu deformeli yırtık geldi. Microsoft'tan sorguladım, garantisi neredeyse bitmeye yakın durumdaydı. Şikayet filan ettim ama hiçbir sonuç çıkmadı. Sonrasında süsler marka vantilatör aldım, satıcı ismine dikkat etmeyerek. Yine aynı terane. Kullanılmış, ikinci el ürünleri toplayıp satan bir firma. Tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni gördüm konuyu da abicim gidin ikinci el garantisi devam eden kol alın. Sonra garantiye gönderip sıfır kutulu halde geri alırsınız. 2100 bu kullanılmış kaçak kollar için çok yüksek fiyat. Kol bozulduğu zaman her soruna kullanıcı hatası diyecekler kaçarı yok. İade edilebiliyorsa direkt iade edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XBOX 9. NESİL JOYSTİCK DİKKAT!
    Sahtesi mi gelir diye beklemiştim, orjinal ürün geldi (sahteler son güncellemeden sonra çalışmıyordu) güncelledim sorun yaratmadı. Microsoft garantisi bitmiş görünüyor ama tertemiz ürün geldi, çizik vb kullanım izleri yok. stick drift içinde test ettim drif yok.

• ecel16 kullanıcısına yanıt

Evet byle ikinci el olmaz tertemiz , yalnız fiyatı daha düşük olmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 16 Eylül 2025; 17:44:56 >

Bana gelmiş başka arkadaşa gelmiş inan fark etmez hocam. Hepimiz DH kardeşiyiz, birimize yapılan hata hepimize yapılmış sayılır. XBOX 9. NESİL JOYSTİCK DİKKAT! 

Elektronik: Xbox 9.Nesil Gamepad 2399 TL
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/xbox-9-nesil-gamepad-2399-tl.3786660/

Konunun içinde iyzico ile indirim kampanyası birleştirilerek 1660TL ye geliyordu. İyzico kampanyası her hesapta vardı yani kişiye özel değildi.

2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.