Şimdi Ara

Plex'te veri ihlali: 'Şifrenizi değiştirin' mesajı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plex'te veri ihlali: 'Şifrenizi değiştirin' mesajı yayınlandı
    Plex, güvenlik ihlali bildirdi ve kullanıcıları hesaplarının güvenliğini sağlamak için harekete geçmeleri konusunda uyardı.

Plex'in web sitesinde yer alan duyuruya göre, platform, yetkisiz bir üçüncü tarafın veritabanındaki kullanıcı verilerinin sınırlı bir kısmına erişmesiyle oluşan bir güvenlik ihlali yaşadı.

Ayrıca Bkz.Plex Pass fiyatı arttı, uzaktan oynatma artık ücretsiz değil

Hangi veriler ele geçirildi?

Plex, olayı hızla kontrol altına aldıklarını, erişilen bilgiler arasında e-postalar, kullanıcı adları, güvenli bir şekilde şifrelenmiş parolalar ve kimlik doğrulama verilerinin yer aldığını paylaştı.

Plex, kullanıcıların öncelikli olarak parolalarını değiştirmeleri ve bağlı tüm cihazlardan çıkış yapmaları hususunda uyarıyor. Ayrıca iki faktörlü kimlik doğrulamanın açılması gerektiğini hatırlatıyor.

Plex şifre sıfırlama linki

Plex iki adımlı doğrulama açma

Kaynak:https://forums.plex.tv/t/important-notice-of-security-incident/930523

• Şifremi değiştirmesem ne oluyor mesela? Girip film mi izleyecekler

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Benim omur boyu lisansim var mesela adam bir sekilde parolami ve mailimi degistirirse pat diye elimden alabilir.

• Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz sürüm kullandığım için hiç aklıma gelmedi. Mail adresi değişebiliyor mu ki? Sanki öyle bir seçenek de yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 9 Eylül 2025; 14:31:48 >

O kadar zamandir kullanmiyordum ki bugun mail gelince garantiye almak icin sifreyi degistirdim gectim. Maili guncelleyemiyorlarsa cok sorun degil geri kurtaririz da guncelleniyorsa su parayi cope atmis oluyoruz.

Plex'te veri ihlali: 'Şifrenizi değiştirin' mesajı yayınlandı

Bende tam zam gelecek muhabbetinde aldim eski fiyattan, yoksa su an olsa almazdim o paraya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.