Merhaba arkadaslar 4 yıl önce PS4 le birlikte PSN hesabı devraldım. Şuana kadar sorunsuz hesabı kullanıyor ve satın alma da gerçekleştiriyorum. Yeni bir cihaz aldım Ps5 PSN hesabını cihaza kurdum, oyunlar indirdim fakat Fc24 indirdim oynarken EA hesaba bağlanmadığı farkettim. Bu yüzden güncelleme yapamıyor oyundaki güncellemeleri alamıyorum. Belkide diğer EA oyunlarında da aynı sorunu yaşayacağım. PSN hesabından EA hesabını güncellemek istediğim de hesabı atın aldığım kişinin mail ve telefonuna code gönderip güncellemem isteniyor. Bu bilgilere ulaşamadığı dan çözüm üretemiyorum. EA ile bağlantısı kesmeye çalısıyorım fakat PSN hesabıyla oraya girdiğim de bana code ile geçiş yapmam isteniyor. Baska bir EA hesabı açıp bağlamak istediğim de PSN hesabınız zaten bağlı diyor. Şimdi ben bu duruma nasıl bir çözüm üretebiliriz. Örneğin psn deki satın almalarım kayıp olmadıktan sonra EA da ki ilerlemeler çok sorun değil. Yardımlarınızı bekliyorum. Çözümsüz kaldım (Çevrimiçi kimliği değiştirmem bir seyi değiştirirmi ?) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |